Annonce
Erhverv

Slår sig ned i Bagenkop: Ejere af ny outlet-butik bliver langelændere

I løbet af en månedstid bliver Benny Svendsen en fast del af gadebilledet i Bagenkop, og fra den 25. marts står han og hustruen Pernille Svendsen bag Dansk Outlet-butikken på Nørrebro. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Pernille og Benny Svendsen flytter til Bagenkop, inden de 25. marts åbner Dansk Outlet på Nørrebro i Rudkøbing. Håndværkerne er i gang med at modernisere lokalerne.
Annonce

Rudkøbing: Nørrebro bliver lige nu mest kædet sammen med planerne om en Rema 1000-butik på den gamle gasværksgrund i Rudkøbing, men der sker også ting og sager på det modsatte hjørne.

Tirsdag rykkede håndværkerne ind i det tidligere Gera Møbler på hjørnet af Ahlefeldtsgade og Nørrebro, hvor tøjkæden Dansk Outlet åbner en stor butik. Åbningsdagen er sat til torsdag den 25. marts, og forinden skal indehaveren Benny Svendsen ud at finde fire ansatte til butikken.

Han bliver selv daglig leder sammen med hustruen Pernille Svendsen, og parret bliver tilmed lokale. De har et hus i Østergade i Bagenkop, som de hidtil har brugt som sommerhus, men nu bliver de bagenkoppere.

- Det har hele tiden været planen, at vi ville bo i området, og i løbet af en måned flytter vi fast til Bagenkop, fortæller Benny Svendsen, der stammer fra Nyborg, men har boet lige syd for grænsen i en årrække.

Annonce

Den sidste butik

Benny Svendsen har startet Dansk Outlet-butikker i 10 danske byer, som han har løbet i gang, og solgt undervejs. Lige nu ejer han butikker i Ribe og Vojens, men de er ved at blive solgt til medarbejderne, og herefter vil han og hustruen koncentrere sig om butikken i Rudkøbing.

- Det er planen, at det skal være den sidste, inden vi skal til at hygge os, siger den 64-årige erhvervsmand.

Håndværkerne er i gang med at tømme den gamle møbelbutik på Nørrebro for dekorationsvægge, og der skal også males og laves helt ny belysning, inden butikken indrettes med helt nyt inventar. Desuden skal hele ejendommen males i kædens grå farve, når vejret tillader det.


Det har hele tiden været planen, at vi ville bo i området, og i løbet af en måned flytter vi fast til Bagenkop.

Benny Svendsen


Dansk Outlet sælger prisbilligt tøj til hele familien, og forretningen i Rudkøbing bliver kædens butik nummer 30. Den nye butik får på første sal også en selvstændig afdeling med såkaldte 10’er-ting.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Fyn

33.000 indkaldt på en gang: Kronisk syge fynboer kan få første Covid-19 vaccine stik i marts eller først i april

Annonce