Annonce
Nordfyn

Slået af skolecykling: Veflinge ude af kapløb om idrætspris

På grund af corona-reglerne kommer november-vejningen af deltagerne i "Veflinge tab et ton" til at foregå efter et tidsskema, så der kun er otte deltagere til stede i hallen ad gangen. Og der bliver ingen løbetest i forbindelse med vejningen denne gang. Arkivfoto: Sugi Thiru
Annonce

Veflinge: Der bliver ikke 100.000 kroner til flere sunde initiativer i Veflinge, når den kollektive slanke- og sundhedskur, Veflinge tab et ton, slutter i januar næste år.

Mandag blev det afgjort, hvem af de tre fynske finalister, der kommer med i det landsdækkende felt, der dyster om at vinde Danskernes Idrætspris 2020 - på 100.000 kroner. Og det blev ikke Veflinge-projektet, der samlede flest stemmer.

Det gjorde derimod Skolecykling på Odense Cyklebane, hvor skoleelever får undervisning og dyster i forskellige konkurrencer.

Danskernes Idrætspris, der uddeles af e-Boks, Danmarks Idrætsforbund og DR P4, gives til den bedste idé eller det bedste projekt, "der på inspirerende vis er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark".

Ud over Veflinge og skolecykling var en interaktiv legeplads i Horne Hallen i den fynske finale, og vinderen blev fundet via en net-afstemning.

Det kom ikke som den helt store overraskelse for den ene af initiativtagerne til Veflinge-projektet, Anne Margrethe Dalskov, at det blev de cyklende Odense-elever, der vandt. Det har antallet af "likes" undervejs også indikeret.

Veflinge-projektet, hvor knap 200 børn og voksne har sat sig det fælles mål at tabe et ton på to år, nærmer sig målstregen.

På søndag den 22. november er der vejning i Veflingehallen, og markeringen af, at de to år er gået, er planlagt til søndag den 10. januar næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce