Annonce
Middelfart

Slå ikke for stort brød op: Gode råd til kommende selvstændige

Sin første ordre kørte Bent Nielsen selv ud med, i dag kommer lastbilerne flere gange om ugen kørende til lagerets ramper. Privatfoto
Annonce

Brian Nielsen har ud fra de erfaringer, han har gjort sig med OutdoorDesign, følgende tre gode råd til andre, der måtte gå med ønsket om at starte deres egen virksomhed - eller måske lige er gået i gang.

Annonce

1. Sørg for opbakning hjemmefra

- Det tager tid og kræver fokus at begynde som selvstændig. Derfor skal man drøfte det med ens ægtefælle, ellers kan det godt koste et ægteskab. Vi talte en del om det derhjemme, inden jeg tog springet. Og det var faktisk min kone, som gav det sidste skub og sagde "Gør det nu".

- Her bagefter må hun dog nogle gange indrømme, at hun ikke havde forestillet sig, at jeg skulle bruge så megen tid på OutdoorDesign. Men for mig har livet altid været enten eller. Når jeg gør noget, så gør jeg det 100 procent.

Annonce

2. Slå ikke for stort brød op

- Lad være med at låne en masse penge og slå et alt for stort brød op fra starten. Jeg er mere tilhænger af en kontrolleret, organisk vækst, så man sover godt om natten.

Annonce

3. Gør et grundigt forarbejde

- Undersøg markedet, lav en omhyggelig forretningsplan og brug erhvervscentrets mange kompetencer. Jeg vidste ikke så meget om skattelovgivningen, salg og markedsføring, selskabsformer og lignende, da jeg begyndte. Det fik jeg god hjælp til af erhvervscentret.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce