Annonce
Debat

Skyderier og ballade skal endegyldigt stoppes

Foto: Erik Thomsen
Annonce

Synspunkt: I weekenden (14. november) holdt Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen en virtuel landsmødetale i Roskilde, da Venstres landsmøde og 150-års jubilæum er blevet udskudt pga. coronapandemien. I Jakob Ellemann-Jensens – i øvrigt fantastiske – tale tegnede Venstres formand tre arenaer op: 1) En ansvarlig grøn omstilling, 2) et moderne velfærdssamfund, hvor mennesket altid kommer før systemet, og 3) en stram og konsekvent udlændingepolitik med plads til dem, der vil Danmark.

Jeg kunne skrive mange lange indlæg om vigtigheden af alle tre arenaer, men jeg vil for indeværende fokusere på den tredje og sidste: En stram og konsekvent udlændingepolitik.

For stort set samtidig med, at Venstres formand holdt sin tale, var der i Odenses bydel Vollsmose – for Gud ved hvilken gang – skyderier på åben gade. Alt imens Jakob Ellemann-Jensen netop i sin tale siger: Vi skal ture sætte krav. Krav til, at man skal tilpasse sig Danmark for at leve i landet, for for mange indvandrere og efterkommere af indvandrere er kriminelle, for få er i arbejde, og der er for lidt respekt omkring danske værdier.


Vi skal have gjort noget ved årsagen, vi skal have stoppet deres hærgen, for den skaber utryghed for de mange lovlydige borgere i området.


Disse ord blev paradoksalt nok bekræftet i samme stund, som de blev sagt. For kriminelle bander med efterkommere af indvandrere hærger Vollsmose med motiver, der er alt andet end danske. Således handler disse opgør om uvenskaber, jalousi, ære og penge.

Problemer disse kriminelle bander på primitiveste vis kun kan løse med våben og vold. Det er ikke foreneligt med danske værdier, og det skal stoppes. Fyns politiet gør en kæmpe indsats for at sikre tryghed i Vollsmoseområdet – specielt efter de skyderier og uroligheder man sådan set kan stille uret efter.

Men som Bjarne Vestesen siger i sin analyse her i FS: ”Nu er der ro på den næste uges tid, så længe både visitationszonen og zonen for skærpet straf er til stede… Politiets værktøj med visitationszone og strafskærpelseszone er lidt ligesom at tage et eller andet for at dulme smerterne i stedet for at gøre noget ved selve årsagen.”

Det er nemlig sagens kerne: Vi skal have gjort noget ved årsagen, vi skal have stoppet deres hærgen, for den skaber utryghed for de mange lovlydige borgere i området. Det glæder mig derfor også, at regeringen har taget Venstres forslag om et utryghedsskabende opholdsforbud til sig, så utryghedsskabende unge kan få forbud mod at være i områder, hvor de ikke opfører sig ordentligt.

Derudover er der brug for, at disse kriminelle nemmere kan blive smidt ud af landet. Vollsmose har desværre udviklet sig til område uden for landets love med skyderier og undertrykkelse. Det kan vi ikke acceptere her i Danmark – der skal ryddes op.

De værste personer vil ikke lade sig integrere og hører derfor ganske enkelt ikke til i Danmark. Vi bliver nødt til at tale et sprog de kan forstå, ellers stopper balladen aldrig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce