Annonce
Odense

Skulle være afviklet i oktober: Stor gamingmesse i Odense er aflyst

Stemningen plejer at være høj, når de professionelle udøvere af CS:GO gæster Odense. Årets udgave af ESL Pro League i Odense er dog blevet aflyst, og det samme gælder den gamingmesse, der har været afviklet samtidigt. Arkivfoto: Christian Nordholt
Odense Sport & Event har valgt at aflyse gamingmessen Odincon i Odense, efter at den tyske e-sportsarrangør ESL har valgt at annullere alle events i 2020.
Annonce

Listen af arrangementer i Odense, der er blevet aflyst som en konsekvens af coronavirus, er desværre allerede lang, og mandag er listen blevet endnu længere, efter at Odense Sport & Event har valgt at trække stikket for gamingmessen Odincon.

Messen skulle ligesom tidligere år være afviklet i tilknytning til den professionelle e-sportsturnering ESL Pro League CS:GO, men den tyske partner har aflyst alle konkurrencer året ud og det får nu den direkte konsekvens, at Odincon 2020 bliver aflyst, selvom den først skulle være afviklet i oktober.

Det fortæller Enrico Augustinus, der er administrerende direktør for Odense Sport & Event.

- Udstillingsdelen af Odincon har udviklet sig ekstremt hurtigt, siden vi afviklede for første gang i 2018, og vi forventede på den pæne side af 30.000 gæster til messen som helhed i år. Det skyldes i høj grad, at vi tilbyder både e-sport og et stort gamingevent under samme tag, og den oplevelse ønsker vi ikke at gå på kompromis med, forklarer administrerende direktør i Odense Sport & Event, Enrico Augustinus og fortsætter:

- Vi er i en god dialog med Odense Kommune og ser derfor frem til at fortsætte det stærke partnerskab, der på rekordtid har gjort Odincon til et must-visit for danske gamere i alle aldre.

Hvornår i 2021 den næste udgave af Odincon løber af stablen, er endnu for tidligt at sige, men Odense Sport & Event er i disse dage i forhandlinger med ESL om en ny termin, der bliver meldt ud, så snart den er på plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce