Annonce
Albaniserien

Skuffende dag for Allesø

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Allesø GF gik fra banen uden point i søndagens kamp mod Marstal IF.

Fynsserien, mænd, Allesø GF-Marstal IF 1-2 (1-1).

Hjemmekampen mod Marstal IF resulterede i nul point for Allesø GF. Søndagens kamp endte 1-2. Nederlaget var det andet i træk og det sjette i sæsonen for Allesø GF i Fynsserien, mænd.

Allesø GFs mål blev scoret af Simon Marcussen (31).

Efter hjemmekampen ligger Allesø GF nummer ti med 14 point og en samlet målscore på 24-25 efter 11 spillede kampe ud af 28. Marstal IF ligger nummer syv med 15 point og en samlet målscore på 21-20.

- Rent fodboldmæssigt er Marstal/Rise helt klart et hold, som vi kan og skal måle os med. Derfor er jeg også skuffet over, at det ikke blev til point i dag - det havde i hvert fald heller ikke været ufortjent. For det var en åben slagudveksling, hvor det ligeså godt kunne have tippet til vores fordel. Vi fik dog, i den afgørende slutfase af opgøret, nogle dommerkendelser i mod os, hvilket kostede os nogle gule kort og dermed muligheden for at lægge pres på Marstal/Rise, lød det efter kampen fra Allesø-træner.

Allesø GFs næste kamp spilles lørdag den 26. oktober kl. 15:00 på udebane mod SSV Højfyn, der ligger nummer 12 i rækken med 12 point. Marstal IF skal på banen søndag den 27. oktober kl. 14:45. Det sker på hjemmebane mod Tarup-Paarup IF, der ligger nummer fem i rækken med 18 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Ejendomsmæglere afviser at annoncere for kommunens grunde: - Vi driver forretning, ikke filantropi

Annonce