Annonce
GOG

Skuffelse i GOG: - Det gør mega-ondt

GOG-spillerne og cheftræner Nicolej Krickau mødte muren i Plock. Foto: Katrine Becher Damkjær
- Der kom for lidt fra ellers normalt bærende kræfter, og så kan man ikke vinde en kvartfinale i Europa, konstaterer cheftræner Nicolej Krickau.

HÅNDBOLD: GOG kan nu fokusere fuldt på DM-slutspillet, efter at det tirsdag aften stod klart, at sydfynboerne misser Final 4 i EHF European League.

GOG tabte den anden kvartfinale mod polske Wisla Plock med 26-31 efter at have vundet det omvendte opgør i Gudme med 30-27.

De gule havde bolden i kampens døende sekunder og kunne med en scoring "kun" have tabt med 27-30. Det havde betydet, at det hele skulle have været afgjort i straffekast.

Annonce

Men et indspil fra playmaker Morten Olsen mislykkedes, og i stedet slog hjemmeholdet sejren fast i banens modsatte ende.

- Vi er rigtig ærgerlige... Det her gør mega-ondt... Og den skuffelse skal holdet have bearbejdet, lød det sent tirsdag aften fra cheftræner Nicolej Krickau.

GOG-truppen sætter kursen mod Danmark onsdag, men allerede onsdag vil arbejdet med at få bearbejdet skuffelsen begynde, fortæller Krickau. På søndag venter formstærke Bjerringbro-Silkeborg på udebane i DM-slutspillet. Nicolej Krickau:

- Vi begik for mange fejl men også stor respekt til Plocks forsvar, som er et af de bedste, vi har mødt. Men det er også klart, at når der kommer for lidt fra normalt bærende kræfter, så kan man ikke vinde en kvartfinale i Europa.

- I har igen problemer med at tage det sidste skridt?

- Jeg synes trods alt, vi er kommet videre med at præstere i Europa, men selvfølgelig er det her en enorm skuffelse.

Kun Mathias Gidsel, Oscar Bergendahl og Frederik Clausen leverede, og der kom for lidt fra blandt andre Morten Olsen og Emil Lærke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Fynsk kulturarv havner i hænderne på ’gribbe’: En type bolig har endnu ikke nydt godt af opsvinget

OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Erhverv For abonnenter

Fra pædagogmedhjælper til udvikler i stort it-firma: Nu kan indiske Deepti igen bruge sine kompetencer: Jeg er meget taknemmelig

Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Annonce