Annonce
Sydfyn

Rottefælden aflyser premiere: Peter AG-parodi kostede en fibersprængning

Mikkel Schrøder er ramt af en fibersprængning, hvorfor premieren på Rottefældereyven er aflyst. Foto: Katrine Becher Damkjær
En skade hos en af hovedrollerne i Rottefælderevyens kommende forestilling blev skadet under forpremieren. Derfor er premieren aflyst.

Artiklen er opdateret med yderligere oplysninger og kommentar fra Rottefælde-direktør Pia Ullehus

Svendborg: Foran et publikum på mere end 250 holdt Rottefælden forpremiere mandag aften. Det var en forrygende aften, og alle var glade, men pludselig kom der et skår i glæden, fortæller revyens direktør Pia Ullehus.

- I andensidste nummer får Mikkel Schrøder en fiberspringning i sit ben. Det skete, mens han på akrobatiskvis parodierede Peter AG. Han mærkede det med det samme og fik store smerter. Han gennemførte alligevel stykket. Finalen gennemførte han fra en kørestol, forklarer direktøren.

I første omgang betyder skaden, at premieren torsdag er aflyst.

Men "the show must go on", som man siger. Derfor er Rottefælden i fuld gang med at finde en løsning, mens de venter svar på omfanget af skaden.

Men en plan b er allerede sat i værk.

- Mikkel Schrøder er blevet ultralydskannet og må ikke støtte på sit ben de næste to dage. Derfor har vi taget kontakt til Kim Brandt, som var med i vores revy sidste år. Så han skal læse op på rollen, og det er ikke realistisk til på torsdag.

Annonce

Ny dato

Holdet bag revyen forsikrer, at det kun er premieren om torsdagen, der bliver aflyst. Resten af programmet gennemføres som planlagt med Kim Brandt som stedfortræder.

Hvornår forestillingen, der skulle spilles torsdag, så skal gennemføres, kommer der svar på mandag, fortæller Pia Ullehus.

- Lige nu krydser vi fingre for at Mikkel Schrøder allerede er klar i næste uge. Svaret får vi først, når lægen igen kigger på ham efter de to dage er gået, siger hun.

Når han ikke at blive klar, har Rottefælden en fuldgod erstatning i Kim Brandt, forsikrer Pia Ullehus.

- Han synger også godt og er hurtig til at læse. Han kan også danse og sprælle på scenen, beretter hun.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce