Annonce
Sydfyn

Rottefælden aflyser premiere: Peter AG-parodi kostede en fibersprængning

Mikkel Schrøder er ramt af en fibersprængning, hvorfor premieren på Rottefældereyven er aflyst. Foto: Katrine Becher Damkjær
En skade hos en af hovedrollerne i Rottefælderevyens kommende forestilling blev skadet under forpremieren. Derfor er premieren aflyst.

Artiklen er opdateret med yderligere oplysninger og kommentar fra Rottefælde-direktør Pia Ullehus

Svendborg: Foran et publikum på mere end 250 holdt Rottefælden forpremiere mandag aften. Det var en forrygende aften, og alle var glade, men pludselig kom der et skår i glæden, fortæller revyens direktør Pia Ullehus.

- I andensidste nummer får Mikkel Schrøder en fiberspringning i sit ben. Det skete, mens han på akrobatiskvis parodierede Peter AG. Han mærkede det med det samme og fik store smerter. Han gennemførte alligevel stykket. Finalen gennemførte han fra en kørestol, forklarer direktøren.

I første omgang betyder skaden, at premieren torsdag er aflyst.

Men "the show must go on", som man siger. Derfor er Rottefælden i fuld gang med at finde en løsning, mens de venter svar på omfanget af skaden.

Men en plan b er allerede sat i værk.

- Mikkel Schrøder er blevet ultralydskannet og må ikke støtte på sit ben de næste to dage. Derfor har vi taget kontakt til Kim Brandt, som var med i vores revy sidste år. Så han skal læse op på rollen, og det er ikke realistisk til på torsdag.

Annonce

Ny dato

Holdet bag revyen forsikrer, at det kun er premieren om torsdagen, der bliver aflyst. Resten af programmet gennemføres som planlagt med Kim Brandt som stedfortræder.

Hvornår forestillingen, der skulle spilles torsdag, så skal gennemføres, kommer der svar på mandag, fortæller Pia Ullehus.

- Lige nu krydser vi fingre for at Mikkel Schrøder allerede er klar i næste uge. Svaret får vi først, når lægen igen kigger på ham efter de to dage er gået, siger hun.

Når han ikke at blive klar, har Rottefælden en fuldgod erstatning i Kim Brandt, forsikrer Pia Ullehus.

- Han synger også godt og er hurtig til at læse. Han kan også danse og sprælle på scenen, beretter hun.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Annonce