Annonce
Middelfart

Skrillingeskolens leder fratrådt: Kommunens arbejds- og miljøchef indsat til ny leder er fundet

I uge 27 blev forældrene til børn på Skrillingeskolen meddelt, at skolens leder er fratrådt. Indtil en ny leder er fundet, er Middelfart Kommunes arbejds- og miljøchef insdat. Arkivfoto.
Middelfart Kommunes arbejds- og miljøchef er indsat som leder indtil en ny er fundet.

Middelfart: Skrillingeskolen skal have ny leder. Det står klart efter, at elever og forældre tidligere på ugen blev informeret om, at den nu tidligere leder Karin Munk Pedersen ikke vender tilbage til specialskolen efter sommerferien.

I en besked lagt ud på forældre-intra fremgår det, at der er indgået en gensidig fratrædelsesordning med Karin Munk Pedersen, og at kommunens arbejds- og miljøchef Henrik Mott Frandsen overtager jobbet til stillingen er genbesat.

Der er ikke oplyst nogen årsag til fratrædelsen i beskeden på forældre-intra, og kommunens dagtilbuds- og skolechef Grete Berggren har ingen kommentarer til årsagen, da avisen kontakter hende. Hun fortæller, at der endnu ingen tidshorisont er på, hvornår en ny leder skal være ansat.

Henrik Mott Frandsen bekræfter, at han efter sommerferien indtræder som leder på Skrillingeskolen indtil en ny er fundet. Opgaven er ikke ny for arbejds- og miljøchefen, som oplyser, at det er tredje gang i år, han indtræder i en lignende opgave.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Michelin misser Fyn endnu engang

Læserbrev

Debat: Lad os gøre Ærø til affaldsfrit samfund i 2030

Læserbrev: Ærø dækker et geografisk overskueligt område. Det giver muligheder, som vi bør udnytte. Administrativt er vi en kommune i samme ret som landets øvrige 97 kommuner, men også på det punkt er Ærø med 6.000 indbyggere mere overskueligt end for eksempel nabokommunerne Sønderborg og Svendborg, med omkring 50.000 indbyggere. Ærø har en unik mulighed for at blive modelsamfund for andre kommuner, vi kan lave forsøg og eksperimenter i kommunalt regi, som kan gøre os til frontløbere og inspirere andre. Jeg synes vi skal give Ærø videre til vores børn mindst lige så frodigt og rent, som vi overtog øen fra vores forfædre. Affald - de første ca. 15 år, jeg boede på Ærø, blev affaldsbjerget i Husmarken fordoblet. Nu sender vi vores affald til forbrænding i Svendborg - ude af øje, ude af sind. Da mine oldeforældre var børn, var der ikke noget der hed affald. Jo, selvfølgelig var der det, men det var ikke affald der blev dynget op på lossepladser eller brændt af, det indgik i naturens kredsløb som gødning eller blev genanvendt. De havde heller ikke de mængder af emballage, som fylder min skraldespand, før det bliver kørt og sejlet til Svendborg. Hvis vi vil, kunne Ærø blive det første (næsten) affaldsfrie samfund i Danmark. Vi kunne informere hinanden massivt om hvilke emballagetyper og produkter der kan genanvendes og samle dem behørigt ind - disse vil være en ressource, der kunne sorteres og raffineres på Ærø. Det er teknisk muligt at indføre afregning af dagrenovation efter vægt, så blev det billigere for dem der tænker i genanvendelse når de køber varer og sorterer effektivt, eller bare har lidt affald, og det ville blive dyrere for dem, der fylder meget i beholderen til forbrænding. Organisk affald kunne hjemmekomposteres, eller vi kunne producere biogas. Mulighederne er mange, og vi kan, hvis vi vil. Jeg synes, vi skal sætte en ambition om, at Ærø er et affaldsfrit samfund i 2030.

Fyn

Lastbil tabte tre ton tung anhænger på motorvej: - Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe

Fyn For abonnenter

På motorvejen: Ud af øjenkrogen så Sofie en lastbilanhænger komme glidende imod sig

Annonce