Annonce
Middelfart

Skrillingeskolens leder fratrådt: Kommunens arbejds- og miljøchef indsat til ny leder er fundet

I uge 27 blev forældrene til børn på Skrillingeskolen meddelt, at skolens leder er fratrådt. Indtil en ny leder er fundet, er Middelfart Kommunes arbejds- og miljøchef insdat. Arkivfoto.
Middelfart Kommunes arbejds- og miljøchef er indsat som leder indtil en ny er fundet.

Middelfart: Skrillingeskolen skal have ny leder. Det står klart efter, at elever og forældre tidligere på ugen blev informeret om, at den nu tidligere leder Karin Munk Pedersen ikke vender tilbage til specialskolen efter sommerferien.

I en besked lagt ud på forældre-intra fremgår det, at der er indgået en gensidig fratrædelsesordning med Karin Munk Pedersen, og at kommunens arbejds- og miljøchef Henrik Mott Frandsen overtager jobbet til stillingen er genbesat.

Der er ikke oplyst nogen årsag til fratrædelsen i beskeden på forældre-intra, og kommunens dagtilbuds- og skolechef Grete Berggren har ingen kommentarer til årsagen, da avisen kontakter hende. Hun fortæller, at der endnu ingen tidshorisont er på, hvornår en ny leder skal være ansat.

Henrik Mott Frandsen bekræfter, at han efter sommerferien indtræder som leder på Skrillingeskolen indtil en ny er fundet. Opgaven er ikke ny for arbejds- og miljøchefen, som oplyser, at det er tredje gang i år, han indtræder i en lignende opgave.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce