Annonce
Nyborg

Skoleleder efter Marks dødsfald i Odense Å: - Det er dybt tragisk

19-årige Mark Corneliussen var elev på FGU i Nyborg med adresse på Nørretorv. Foto: Kasper Riggelsen
19-årige Mark Corneliussen, der forsvandt under en bytur i Odense og siden blev fundet livløs i Odense Å, var elev på FGU i Nyborg. Både ansatte og de øvrige elever blev i sidste uge orienteret om hændelsen.
Annonce

Nyborg: - Det er dybt tragisk. Som almindeligt menneske kan man ikke undgå at blive påvirket, når sådan noget sker.

Sådan siger Lone Rasmussen, der er konstitueret leder af FGU i Nyborg. Her var 19-årige Mark Corneliussen elev, indtil han i sidste uge blev fundet livløs i Odense Å.

Han forsvandt i forbindelse med en bytur i Odense fredag i uge 42, og allerede dagen efter valgte hans mor, Betina Corneliussen, at sende en efterlysning ud på Facebook. Den følgende mandag fulgte politiet op med en formel efterlysning af den 19-årige.

Ifølge Lone Rasmussen er samtlige ansatte og elever på skolen blevet orienteret om den tragiske hændelse.

- Det er en del af vores almindelige kriseberedskab. Men hvad vi har gjort i detaljer, ønsker jeg ikke at oplyse, siger hun og forklarer, at beslutningen om at holde kortene tæt til kroppen er truffet efter ønske fra de nærmeste pårørende.

FGUs afdeling i Nyborg gik i luften fra skoleårets start, og ifølge Stiftstidendes oplysninger nåede Mark Corneliussen at være elev på skolen i cirka tre måneder. De nærmere omstændigheder omkring hans død er endnu ikke fastlagt.

Politiet har dog været ude og sige, at man betragter hændelsen som en ulykke, og at man derfor ikke vil gøre mere ved sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Enorm frustration efter nej til motorbane: - Vi har allerede taget hensyn til vandsalamanderen

Annonce