Annonce
Assens

Skoleformand: Vi støtter Assensskolen

Efter sommerferien vil eleverne i 7.-9. klasse på Assensskolen ikke længere skulle møde ind her på Niels Kjærbyes Vej. I stedet skal de undervises i lokalerne på Skelvej. Foto: Søren Plovgaard

Assens: Assensskolens beslutning om at rømme lokalerne i den afdeling, der i daglig tale hedder 'Nord', og samle alle eleverne i lokalerne på Skelvej (kendt som 'Syd', red.) får opbakning fra skolens forældrebestyrelse.

Det fortæller bestyrelsens formand Charlotte Jorck Heide-Jørgensen.

- Vi støtter skolen i den beslutning. Det handler om, at der er nogle funktioner, der er bortfaldet på Syd, og at elevtallet er faldet, så det giver god mening at samle lærernes kompetencer og samle det til en hel skole.

- Når vi er blevet en mindre skole, og der er god plads på Syd, eftersom der ikke længere er en to-sprogs-afdeling – der er jo en hel afdeling til to-sprogede, som ikke er der længere - så står den fløj ubenyttet hen, så vi støtter op om skolen og dens bevæggrunde, siger Charlotte Jorck Heide-Jørgensen, der regner med, at samlingen vil styrke fællesskabet på skolen.

- Der bliver større sammenhængskraft og mere udvikling. Især for mellemtrinnet, som lige er de ældste på Syd. De får nogle ældre at spejle sig i, så det kommer til at betyde noget, siger hun.

Alle eleverne skal efter planen være samlet under samme tag fra skolestart 1. august.

Annonce
Charlotte Jorck Heide-Jørgensen er formand for skolebestyrelsen på Assensskolen. Bestyrelsen bakker op om beslutningen om at samle alle elever under samme tag. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce