Annonce
Kerteminde

Skole dropper feltspaden: Elever har fået adgang til offentlige toiletter

Kerteminde Byskole har nu fået nøgler til offentlige toiletter. Ingen elever har måttet tage feltspaden i brug, fortæller skoleleder Jesper Bech Madsen

Kerteminde: Da elever og lærere i denne uge vendte tilbage til Kerteminde Byskole, var det med feltspaden i skoletasken. Halvdelen af klasserne er nemlig sendt til skoven og til byens forskellige strande for at leve op til Sundhedsstyrelsens forskrifter for genåbning af skolerne.

Ingen har dog haft feltspaderne i brug til andet end at grave efter regnorme i skovbunden eller forme kanaler i strandsandet, fortæller skoleleder Jesper Bech Madsen. Han stod mandag frem i disse spalter og fortalte, hvordan skolen havde været nødt til at finde spaderne frem, hvis nu eleverne blev trængende på turen. Alle byens offentlige toiletter er jo låst af på grund af corona-smittefare.

- Det fremkaldte noget af en - nåh ja - shitstorm - på Facebook. Men det var simpelthen en nødløsning med de feltspader. Det hele handler jo om, at vi skaber rammerne, mens vi arbejder i dem, og på det tidspunkt havde vi ingen andre løsninger, fortæller han.

Annonce

Nøgler på kontoret

I løbet af ugen har skolen således fået løst problemet på anden vis.

- Allerede tirsdag havde vi nøgler til de offentlige toiletter på Sydstranden, på Nordstranden, toilettet i Sybergland og Syvstjernen nær Lillestranden. Nøglerne ligger her på kontoret, og så tager lærerne en nøgle, når de skal på tur i et bestemt område, fortæller Jesper Bech Madsen, der i øvrigt er meget tilfreds med den måde genåbningen er foregået.

- Alle børn og forældre opfører sig så eksemplariske, og opstarten er simpelthen gået så fint, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Endnu en skole i Assens ramt af corona: - Man kan sætte syv-otte streger under, hvor vigtigt det er, at man isolerer sig

Sport

Opløsning i den ene lejr i fodboldkrigen: Flere klubber trækker sig fra Super League, melder medier

Annonce