Annonce
Assens

Skole advarer forældre om mulig børnelokker: - Tal med jeres børn

En ældre mand forsøgte at lokke med fastfood og penge. Arkivfoto: Michael Bager
Mandag blev en 13-årig pige antastet af en ældre mand i Vissenbjerg, som prøvede at lokke hende ind i sin bil med penge og fastfood. Tirsdag advarer Vissenbjerg Skole forældrene og beder dem tale med deres børn.
Annonce

Vissenbjerg: Mandag eftermiddag forsøgte en ældre mand i en hvid varebil at antaste en 13-årig pige i Vissenbjerg.

Efter episoden har Vissenbjerg Skole sendt en besked ud til forældrene på skolen, hvor de opfordrer dem til at tage en snak med deres børn om, hvad man skal gøre i en lignende situation.

- I samarbejde med politiet har vi fået dikteret, hvad vi skulle melde ud, for det handler om at skabe balance mellem alvor og panik, fortæller skoleleder på Vissenbjerg Skole, Gitte Kondrup Ebbesen, der ikke må oplyse, om pigen er elev på skolen.

- Vi har lagt en besked ud til forældrene om, at de skal tale med deres børn om, hvad man gør, hvis man bliver antastet og give dem nogle strategier, de kan bruge i en sådan situation.


- Vi har lagt en besked ud til forældrene om, at de skal tale med deres børn om, hvad man gør, hvis man bliver antastet og give dem nogle strategier, de kan bruge i en sådan situation.

Gitte Kondrup, skoleleder


Annonce

Mand lokkede med penge og fastfood

Mandag kunne Fyens.dk skrive om en ældre mand, der havde forsøgt at lokke en 13-årig pige ind i sin varevogn med pengesedler og fastfood. Han ville have hende med ud at køre en tur.

Pigen afviste den ældre mands tilnærmelser og endte med at flygte fra gerningsstedet, som var i krydset mellem Vestergade-Østergade og Kirkehelle og Søndersøvej i Vissenbjerg.

Pigen forklarede senere politiet, at der er en risiko for, at en anden pige bagefter kunne være blevet udsat for det samme.

- Mens pigen løber fra stedet, ser hun, at manden får kontakt til en anden pige, og dén pige vil vi selvfølgelig gerne have en snak med, sagde vagtchefen fra Fyns Politi, Sten Nyland, mandag.

Manden i den hvide varevogn beskrives som værende ældre, skaldet og cigaretrygende. Og så mangler han flere tænder i munden.

Fra gerningsstedet kørte han i sydlig retning ad Kirkehelle mod Skalbjerg.

Fyns Politi har tirsdag eftermiddag ingen nye oplysninger i sagen, hverken om den mistænkte, eller om den anden pige, som manden muligvis fik kontakt med efterfølgende.

Har man oplysninger hører Fyns Politi meget gerne om det på 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Annonce