Annonce
Gear

Skoda med Tivoli til efternavn

Skoda har nu lavet en kampagnemodel af Citigo, kaldet tivoli, med ekstra udstyr til nedsat pris. SKODA Citigo var i 2013 den anden mest solgte micro bil med over 6.000 nye biler på danske veje.

Skoda Citigo få nu med tilnavnet Tivoli og ekstra udstyr til færre penge.

Skoda Citigo er en af de mest populære microbiler i Danmark, og nu kommer Årets Bil 2013 som kampagnemodellen Citigo Tivoli. Det er en 5-dørs Citigo 1.0 60 hk, som udmærker sig ved at have meget udstyr til en lav pris., oplyser den danske importør af Skoda i en pressemeddelelse.

Udstyret omfatter bl.a. aircondition, læderrat, lædergearknop, læderhåndbremsegreb, varme i forsæderne, el-ruder foran, tågeforlygter, fjernbetjent centrallås, cd-radio med 6 højttalere og ikke mindst infotainmentsystemet Move&Fun. Det er Skoads navigationsenhed fra Garmin, som indeholder både GPS-guide med dansk tale, håndfri mobiltelefoni, kørecomputer og multimedieafspiller.

Skoda Citigo Tivoli koster 110.627 kr. Dermed sparer man 11.442 kr.

Modellen har opnået de maksimale 5 stjerner hos Euro NCAP. Bl.a. takket være nødbremsesystemet City Safe Drive, som automatisk bremser bilen, hvis man ikke reagerer i tide på en foranholdende bil. Systemet er standardudstyr i alle Citigo. Citigo Tivoli kører 24,4 km/l.

Skoda var det første bilmærke i Danmark til at tilbyde kunderne en finansieringsform, som samler købsfinansiering, kaskoforsikring og en service- og reparationsaftale i én fast månedlig ydelse. Det hedder SKODA All Inclusive og tilbydes til alle Skodas modeller - også Citigo Tivoli.

Skoda Citigo Tivoli bliver introduceret weekenden 5.-6. april kl. 11-15, hvor alle landets autoriserede Skoda-forhandlere har Tivoli-dage. Skoda sponserer Tivoli. Derfor har forhandlerne også en Tivoli-konkurrence, hvor der er 100 præmier med fire entrebilletter og tilhørende Turpas på højkant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce