Annonce
Kultur

Sko/Torp klar med første album i seks år

Søren Sko og PalleTorp er klar med duoens første album i seks år 30. september. PR-foto

Musik: 30. september udsender Sko/Torp "After Hours", der er gruppens første album siden "Heartland" fra 2010. Trods albumpausen er "After Hours" ifølge Søren Sko ikke et comeback.

- Med omkring 80 koncerter Danmark om året vi et af landets absolut mest utrættelige livebands. Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget ny brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier, men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter, forklarer Søren Sko.

Derfor har det været følelsen fra de akustiske koncerter, som har været helt central for Sko/Torp at genskabe på albummet. For Søren Sko og Palle Torp handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig med fokus på de vedkommende tekster.

- "After Hours" er lyden af de sene aftentimer. De stunder, hvor man for alvor reflekterer. Sangene favner både det vemodige og det positive, siger Søren Sko.

Den nye livefavorit "Dreamer" er skrevet til Sørens yngste søn, mens "Going Home" behandler tabet af Søren Skos forældre over en smuk og bittersød guitarmelodi.

- Pladen er som en rutsjebanetur rundt i livet. Sangene handler om de ups and downs, der nu engang er, når man er midt i livet, bliver skilt, mister sine forældre, men også møder ny kærlighed og genopliver sit liv med ny, opløftet energi. Mange af de ting, som alle har tæt inde på livet, og som gør sangene relaterbare, siger Søren Sko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

OB

OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen: Kan frit forhandle med andre klubber

Annonce