Annonce
Middelfart

Sko og Torp leverede varen i Brenderup

Søren Sko i en karakteristisk attitude ved koncerten i Brenderup med højt hævet tamburin. Eller trambulin, som han af vanvare kaldte den gentagne gange - til stor morskab for han selv og publikum. Foto: Peder Fredskild
Annonce

Brenderup: En stopfyldt festsal på Brenderup Højskole emmede af fed nostalgi, da sangeren Søren Sko og guitaristen Palle Torp fredag aften gjorde det musikalske regnebræt op efter tre årtier på landevejen med selvgjort og tilbagelænet vestkystrock tilsat masser af jyske glimt i øjet. Efterspørgslen på billetter var faktisk så stor, at arrangørerne næsten kunne have fyldt salen en gang til.

Torben Bülow skriver:

- At dømme ud fra et medlevende og tydeligvis hengivent publikum, fortrinsvis kvinder i en moden alder, så leverede Sko/Torp i den grad varen. Rynker er kommet til, siden de musikalske venner lagde fra land i 1989, men hårpragten er den samme og spilleglæden intakt, i fredags godt hjulpet på vej af den unge guitarist og sanger Morten Woods.

- Sammen serverede de aftenen igennem en sand perlerække af sange fra poprock-duoens solide bagkatalog - indledt med den stilfærdige "Good times" og selvfølgelig rundet af med den 30 år gamle ørehænger "On a long lonely night", hvorfra linjen "And I miss you so much, pretty lady" affødte vild jubel fra fanklubben af kvinder på første række.

Sko/Torps fanklub på første række slog gækken løs ved koncerten i Brenderup. Foto: Peder Fredskild
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce