Annonce
Sport

Skjern-træner: Vi var bedre end Kolding

Ole Nørgaard mener, at målmand Kasper Hvidt var årsagen til, at Skjern ikke leverede miraklet i DM-finalen.

Annonce

Skjern Håndbold manglede lige det sidste for at levere overraskelsen og fravriste guldmedaljerne fra KIF Kolding København, da de to hold søndag mødte hinanden i den afgørende DM-finale.

Det mener Skjerns træner, Ole Nørgaard.

- Jeg synes egentlig, at vi var en del bedre end Kolding. De har bare Kasper Hvidt, der sørger for, at det ikke udmønter sig på måltavlen, lyder det fra Ole Nørgaard.

Skjern vandt godt nok 21-20, men med et nederlag på 24-30 i det første opgør, blev det Kolding, der for andet år i streg løb med guldet.

Samlet vinder Kolding 50-45.

Og netop Kasper Hvidt var det helt store samtaleemne efter kampen. Den tidligere landsholdsmålmand blev kåret til kampens bedste spiller, da han gjorde livet surt for Skjern-spillerne.

Skjern var foran med tre mål, da der var spillet et kvarter, men så kom Kasper Hvidt i gang.

- Vi havde virkelig chancerne for at komme endnu mere foran, men vi har bare så store problemer med at score. Stor cadeau til Kasper Hvidt, der virkelig var alle sine penge værd, siger Ole Nørgaard.

- Selvfølgelig er vi skuffede, men når vi vågner i morgen eller om en uge, er jeg sikker på, at vi ser tilbage på en fin sæson. Men også en turbulent sæson, hvor vi ramte bunden undervejs og fik os kæmpet tilbage igen, lyder konklusionen fra Ole Nørgaard.

Skjern havde en rædselsfuld december med fire kampe uden sejre i streg, heriblandt nederlag til Mors-Thy og et uafgjort resultat mod sæsonens ene nedrykker, Odder.

Vestjyderne slog ærkerivalerne fra Team Tvis Holstebro i pokalfinalen, mens det blev til bronze i EHF Cuppen.

Skjern har vundet det danske mesterskab én enkelt gang, nemlig i 1999.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce