Annonce
Sport

Skjern-playmaker: Duellen mod GOG er langtfra forbi

Charly Triballeau/Ritzau Scanpix

GOG leverede et flot comeback i den første DM-semifinale mod Skjern, som nu er presset til at vinde kamp to.

Skjerns håndboldherrer var på vej mod et stort resultat i den første DM-semifinale ude mod GOG onsdag aften.

GOG var bagud med fem mål i anden halvleg, men fynboerne endte med at vinde kampen med tre overskydende mål.

Nederlaget ærgrer Skjern-playmaker Jesper Konradsson, som dog hæfter sig ved, at holdet også sidste år var bagud efter den første semifinale.

Og dengang gik Skjern hele vejen og vandt DM-guld.

- Vi beviste sidste år, at et nederlag i den første kamp ikke betød noget. Det er jeg sikker på, at GOG er klar over.

- Vi ved, at vi kan slå dem - både på hjemme- og udebane. Så den her slutspilsduel er langtfra forbi, siger Jesper Konradsson til klubbens hjemmeside.

Svenskeren er især irriteret over, at Skjern brændte en hel del chancer i løbet af kampen og smed den store føring over styr.

- Jeg synes, at vores angrebsspil var godt og tålmodigt, men vi blev stille og roligt frustrerede over, at boldene ikke gik i kassen.

- Det gik måske lidt ud over vores forsvarsspil, hvor vi kom til at hænge efter, og tabte mand-mand duellerne, siger Jesper Konradsson.

Skjern tager søndag imod GOG i den anden DM-semifinale. GOG kan med uafgjort eller en sejr spille sig i finalen.

Hvis Skjern vinder, så skal der spilles en tredje og afgørende kamp om at komme i finalen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

Følg med live: GOG mod Sønderjyske

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce