Annonce
Faaborg-Midtfyn

Skiftedag: Frisørsalon skifter hænder efter 60 år i familieeje

"Salon 44" har gennem årene fået opbygget en god solid kundekreds. Den består af både lokale og kunder længere væk fra som Krarup og Faaborg for eksempel. - Beliggenheden her på hovedvejen gennem Korinth er rigtig god, siger Kis Bøg Nielsen (t.v.), som nu overlader styringen til Kathrine Vasegaard Ingildsen. Foto: Maria Retoft Pedersen
Kis Bøg Nielsen afhænder Salon 44 i Korinth til Kathrine Vasegaard Ingildsen men fortsætter som ansat i forretningen.

Korinth: I 1997 overtog Kis Bøg Nielsen "Salon 44" fra sin mor, og nu har hun drevet den i godt 21 år. Men fra 1. november bliver det én udefra, der kommer til at stå i spidsen for forretningen.

53-årige Kis Bøg Nielsen giver nemlig stafetten videre til 29-årige Kathrine Vasegaard Ingildsen.

- Siden 2013 har jeg været alene i salonen. Jeg har gennem en periode oplevet, at der har været lidt slitage - både mentalt og fysisk, og derfor var det tid til, at der skulle ske noget andet, fortæller Kis Bøg Nielsen, som dog stadig vil være at finde i salonen.

Hun fortsætter nemlig som ansat med Kathrine Vasegaard Ingildsen som chef.

- Vi har rigtig mange af de samme ideer, og jeg er rigtig glad for, at Kathrine vil stå i spidsen for salonen. Alternativet kunne jo have været, at jeg ville blive nødt til at lukke den på et tidspunkt. Jeg er bestemt ikke træt af at være frisør, og jeg glæder mig til at fortsætte med alle mine gode kunder. Så det er bestemt ikke, fordi jeg er på vej ud af salonen, understreger hun.

Annonce

Vi har rigtig mange af de samme ideer, og jeg er rigtig glad for, at Kathrine vil stå i spidsen for salonen. Alternativet kunne jo have været, at jeg ville blive nødt til at lukke den på et tidspunkt. Jeg er bestemt ikke træt af at være frisør, og jeg glæder mig til at fortsætte med alle mine gode kunder. Så det er bestemt ikke, jeg er på vej ud af salonen.

Frisør Kis Bøg Nielsen

Onlinebooking

Kathrine Vasegaard Ingildsen er udlært hos Afrodite Coiffure i Ringe, hvor hun siden blev ansat. Det seneste år har hun været på barsel. Hun er født og opvokset i Korinth, hvor hendes forældre stadig bor, og selv er hun bosat i Haagerup, så jobbet hos Salon 44 giver god mening for hende.

- Mange folk i Korinth kender mig, og det, tror jeg, er en fordel. Jeg har nok altid ønsket at få min egen salon og bestemme selv, og især nu hvor jeg har to små børn, siger hun.

- Vi vil stadig have rigtig meget fokus på at have god tid til kunderne og den gode kvalitet, som Kis har stået for, siger hun.

Nogle af de ting, Kathrine Vasegaard Ingildsen ellers vil arbejde med, er markedsføring via sociale medier samt onlinebooking.

- Det er noget af det, jeg er vant til og kender fra min tidligere arbejdsplads.

Derudover skal salonen friskes op.

- Jeg vil gerne sætte mit eget præg på det, siger hun.

Overtagelsen bliver markeret ved en velkomstreception 1. november klokken 14-17, hvor alle er velkomne til at komme og hilse på Kathrine Vasegaard Ingildsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Parti går i folketingssalen for at få bygget ny jernbane to år tidligere

Leder For abonnenter

Lange dyretransporter til udlandet: Det er en svinsk behandling

Grise, køer, får og andre slagtedyr skal behandles ordentligt, mens de er i live - også selv om de på vej til slagteriet. Derfor er det på sin plads, at to fynske vognmandsfirmaer er blevet hevet i retten sammen med en række andre speditører og svinehandlere, fordi de ifølge anklageskriftet ikke har behandlet dyrene efter reglerne. Vognmændene har, som man kunne læse i avisen i sidste uge, overtrådt loven utallige gange. I alt rummer anklageskriftet mere end 1000 punkter, herunder mange hundrede overtrædelser af reglerne om, hvor lang tid dyr må transporteres på ladet af en lastvogn. I andre tilfælde er dyrene blevet stuvet alt for tæt sammen på lastvognene og har dermed ikke fået den mængde plads, som de skal ifølge loven. I atter andre tilfælde har vognmændene ikke afleveret de lovpligtige logbøger over transporterne, hvilket gør, at myndighederne ikke kan få indblik i, om de pågældende chauffører overhovedet har overholdt loven. Det er skamfuldt for vognmandsbranchen, at der er så mange brådne kar blandt medlemmerne. Og det er dobbelt skamfuldt, at disse medlemmer står bag så umådeligt mange overtrædelser af lovgivningen, som tilfældet er. Det er helt afgørende, at kontrollen med vognmændene bliver strammet. Det er et faktum, at antallet af dyretransporter har været kraftigt voksende i de seneste år; alene sidste år blev tæt på 15 millioner svin stuvet sammen på lastvogne og kørt ud af landet - så langt væk som til Italien og Bulgarien. Derfor er det nødvendigt at få langt bedre styr på transporterne, så myndighederne kan sikre sig, at dyrene ikke lider unødigt, mens de står på ladet af en lastvogn på vej gennem Europa. Det er, undskyld udtrykket, svinsk at udsætte dyr for den behandling, som en snes fynske og danske vognmænd har udsat dem for. Derfor er det godt, at vognmændene kommer for retten, så der kan blive statueret et eksempel. For dyrenes skyld. Og for vores egen morals skyld.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce