Annonce
Sydfyn

Skidt morgen på Svendborgbanen: Fejl på fejl på fejl

Svendborgbanen var torsdag morgen ramt af nåde forsinkelser og aflysninger. Foto: Roland P
Forsinkelser, aflysninger og supplerende buskørsel på Svendborgbanen fra morgenstunden.

Svendborg: Tålmodigheden hos passagerne på Svendborgbanen blev sat på prøve torsdag morgen, hvor togene både var ramt af forsinkelser og aflysninger, og der måtte sættes busser ind som supplement.

Problemerne startede i Årslev ved 5.40-tiden, hvor der var en såkaldt overkørselsfejl. Bommene ville ikke gå ned som planlagt, og det betød, at togene måtte sætte hastigheden ned og køre med forsinkelser.

Afgangen fra Odense mod Svendborg klokken 7.13 måtte aflyses, fordi der var en fejl på toget, og det betød, at der ikke var noget returtog i Svendborg, og at afgangen fra Svendborg klokken 8.02 også blev aflyst.

Forinden var toget fra Svendborg klokken 7.02 blevet nednormeret, som det hedder i DSB-jargonen. Det betyder, at der kun var én vogn, og det går ikke i myldretiden, og DSB måtte derfor supplere toget ved at sætte en bus ind på strækningen.

I forvejen kører der frem til den 12. juni kun et tog i timen mellem Svendborg og Odense. Det skyldes sporarbejdet hen over Sjælland og ekstra behov for lokoførere på denne strækning.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce