Annonce
Middelfart

Skibumsernes gode råd til andre med en iværksætter i maven: - Vær god til at spørge om hjælp

Victor Juul (tv) og Sigurd Ilsøe (th) lancerede i midten af oktober en webshop, hvorrfa de sælger brugte ski fra Victors kælder. Foto: Søren Gylling

Victor Juul og Sigurd Ilsøe på 19 år har sideløbende med deres sidste år på handelsskolen IBC i Fredericia startet deres egen virksomhed, som sælger brugte ski på nettet. De videregiver her nogle af de erfaringer, de som iværksættere har gjort sig.

Annonce

Få helt styr på budget og omkostninger

- Vi satte os ned og lavede et totalt realistisk budget, og bagefter kiggede vi hinanden i øjnene og sagde til hinanden "hvis vi sælger skiene til den her pris, så tjener vi simpelthen ikke nok til, at det kan løbe rundt", siger Victor Juul og fortæller, at iværksætterparret fik hjælp udefra til at lave budgettet, så det kunne hænge sammen.

Vær bevidst om din målgruppe

- Man skal være bevidst om, hvilken målgruppe man gerne vil henvende sig til. Målgruppen skal defineres. Vi har en del kompetencer fra handelsskolen til den del, og vores målgruppe er folk mellem 14 og 60 år, fordi det er de længder, vi har ski i, forklarer Sigurd Ilsøe.

brugteski.dk henvender sig især til folk i provinsbyerne, som ikke nødvendigvis hører til blandt de rigeste i befolkningen. Samtidig har iværksætterparret særligt fokus på den del af målgruppen, som i forvejen er klimabevidste.

- Der er mange af dem, som gerne vil have deres egne ski i stedet for at leje, forklarer Sigurd Ilsøe.

Vær god til at spørge om hjælp

- Man skal ikke være bange for at spørge folk om hjælp. Vores netværk har virkelig hjulpet os meget. Det kan være let som dansker bare at gemme sig, men der er faktisk rigtig mange derude, som gerne vil hjælpe, siger Sigurd Ilsøe.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce