Annonce
forside

Skibsmæglerfirma klar i nye lokaler

Der er blevet mere albuerum i JMB Bjerrum & Jensens lokaler, men her står de tre indehavere tæt til ære for fotograften. Siddende ses Michael Bisbo og stående Dan Jensen og Niels Moritzen.

JMB Bjerrum & Jensen ApS er flyttet fra havnen og indrettet sig på Gyldenbjergsvej 10

Annonce

SVENDBORG: De har travlt hos JBM Bjerrum & Jensen, så først i går tog det kendte skibsmæglerfirma sig til tid at markere indflytningen i lokalerne på Gyldebjergsvej 10 i Svendborg.

Siden firmaet blev grundlagt i 1979 af Gert Bjerrum har det haft sæde ved Svendborg Havn - de sidste mange år på Jessens Mole, men det var ikke muligt at forlænge lejekontrakten her - eller finde et andet sted på havnen. Derfor besluttede de tre partnere, Niels Moritzen, Michael Bisbo og Dan Jensen, at investere i fast ejendom og det blev det tidligere Træ Industri Bygs bygning på Gyldenbjergsvej.

Her er pladsen god, og det er også nødvendigt, for medarbejderstaben er udvidet med fire og efter nytår kommer endnu en på kontoret.

- Der er kommet en lang række nye krav til skibenes certifikater, og her vi vil naturligvis være på forkant over for de redere, hvis skibe, vi administerer, siger Michael Bisbo som en af årsagerne til den forøgede medarbejderstab.

Krisen er ikke noget, der tales om i firmaet. Fragtraterne er gået ned, men til gengæld er brændstofpriserne faldet.

JBM Bjerrum & Jensen ApS administrerer en lang række mindre rederier. Herunden booking-agenter for linjefart og løser en lang række transportopgaver til lands og til søs, ligesom det driver stevedor-forretningen C.E. Jensen.

Men i går eftermiddag blev der slappet af og sagt velkommen til en lang række gæster, der ville ønske tillykke med de nye lokaler på Gyldebjergsvej 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce