Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ski- og motionsklub og Outdoor Sydfyn i nyt samarbejde: Klar til Novemberløbet

Novemberløb finder sted på lørdag. Arkivfoto
Annonce

Faaborg: Novemberløbet har i en årrække været afholdt i regi af Faaborg Ski- og Motionsklub, men i år har et nyt samarbejde set dagens lys. I år er Outdoor Sydfyn nemlig medarrangør af løbet, som er for mountainbikere i alle aldre.

- Fra Outdoor Sydfyns side er vi stolte over det samarbejde, som udover vores løb her i efteråret består i, at Faaborg Ski- og Motionsklub er en stor del af festivalen i august, hvor de er af afgørende karakter i forhold til at stille med flagposter til afvikling af vores løb, lyder det fra event- og fritidskonsulent Jan Tomas Fogde, Faaborg-Midtfyn Kommune.

Novemberløbet finder sted 9. november, hvor der er indskrivning ved Gåsebjergsand nord for Faaborg fra klokken 8.

For alle ryttere gælder det, at man kører så mange omgange som muligt på den afsatte tid. Ruten for voksne er på 9,5 kilometer, og der er afsat 90 minutter. Starten til voksenløbet går klokken 10 ved Restaurant Skovlyst.

Børnene kan også være med. De kører på en lille sikret rute på cirka 800 meter. Varigheden for børneløbet er 20 minutter plus omgangen færdig. Starten går klokken 9.15 ved Gåsebjergsand.

Når alle er i mål ved cirka 11.45-tiden, er der gratis saft og kage ved Gåsebjergsand samt mulighed for at købe en grillpølse.

Det koster 210 kr. for voksne og 95 kr. for børn at deltage i løbet. Man kan ved tilmelding tilkøbe en sandwich til 50 kr.

Det er muligt at tilmelde sig på forhånd på outdoorsydfyn.com, men også muligt at tilmelde sig på dagen ved målområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Fyn For abonnenter

Analyse: Nyd ferien - Fynske borgmestre vender tilbage til bedre, men usikker økonomi

Annonce