Annonce
Erhverv

Skarpt opløb: De er nomineret til årets nordfynske iværksættere

Claudia Olak, indehaver og stifter af Preggobox i Veflinge er blandt de nominerede til årets nordfynske iværksætter. Arkivfoto: Dorthe Wolff
Nedtællingen er begyndt. Snart skal årets nordfynske iværksætter kåres. Iværksættere fra tre vidt forskellige brancher er nomineret.

Nordfyn: En lille håndfuld iværksættere vil givetvis med ekstra spænding se frem til den 6. juni. Dagen, hvor Nordfyns Erhverv og Turisme holder generalforsamling, og dermed også dagen hvor årets nordfynske iværksætter kåres.

Indtil videre er vinderfeltet snævret ind til de tre firmaer, som netop er blevet nomineret til den årlige kåring. Der er tale om firmaer fra vidt forskellige brancher og samtidig kendetegnet ved, at de har fundet fodfæste og fået succes i løbet af relativ kort tid.

Nordic-Parts ApS i Otterup er blandt de nominerede. Firmaet var også, dog uden at vinde, nomineret sidste år. Det består af vennerne Martin Nielsen og Danni Knudsen. Det er ikke mere end cirka to et halvt år siden, at de begyndte at arbejde sammen.

Annonce


Det første lange stykke tid fik de ikke løn. De knoklede nærmest i døgndrift. Fra lokalerne på Søndergårdsvænget i Otterup fremstiller de alverdens emner i plast. De har fundet en niche i en meget konkurrencebetonet branche, og det seneste år har de ekspenderet yderligere.


Det første lange stykke tid fik de ikke løn. De knoklede nærmest i døgndrift. Fra lokalerne på Søndergårdsvænget i Otterup fremstiller de alverdens emner i plast. De har fundet en niche i en meget konkurrencebetonet branche, og det seneste år har de ekspanderet yderligere.

Service til gravide

Pilen har også kun peget én vej, fremad, siden Claudia Olak, der også er nomineret, sidste år etablerede virksomheden Preggobox fra hjemmet i Veflinge. Allerede efter få måneder stod hun over for at skulle ansætte sin første medarbejder. Konceptet er at tilbyde graviditetsbokse med fokus på indre og ydre pleje af den gravide krop.

Den sidste nominerede er journalist Dorthe Bomann fra Daugstrup. Hun valgte at sige sin daværende stilling på TV 2 op for at prøve lykken som selvstændig. Hun oprettede sit eget firma Den Gode Historie, hvor hun holder oplæg, underviser journalister og journaliststuderende i historiefortælling og laver små film for virksomheder.

Sidste år vandt Nykjærs Malerfirma i Veflinge titlen som årets nordfynske iværksætter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce