Annonce
Sydfyn

Skal være mere synligt: Kommunens erhvervskontor rykker ind i iværksætterhus

Fremtidsfabrikken på Jessens Mole får en nye beboere, når Svendborg Kommunes erhvervskontor rykker ind. Foto: Katrine Becher Damkjær
Svendborg Kommunes erhvervskontor forlader Frederiksøen og rykker ind i iværksætterhuset Fremtidsfabrikken. Håbet er, at kontoret dermed bliver mere synligt.

Svendborg: De har for meget plads, hvor de er, og så vil de godt være mere synlige.

Det er baggrunden for, at Svendborg Kommunes erhvervskontor torsdag i denne uge siger farvel til Svendborg Værfts tidligere administrationsbygning på Frederiksøen - og goddag til Fremtidsfabrikken på Jessens Mole, oplyser erhvervschef Søren Bach-Hansen.

- Lejemålet på Frederiksøen er for stort til os, og jeg mener, at vi som erhvervskontor har brug for at være tættere på og mere synlige for de erhvervsdrivende, siger erhvervschefen, der oplyser, at også de erhvervsfremmende projekter, Medstrøm og Styrket Erhverv i Gadeplan, skal have adresse på Fremtidsfabrikken.

Hvilket bestemt giver mening.

- Vi har kunnet se, at nogle virksomheder har haft svært ved at regne ud, hvor de skulle gå hen for at få hjælp, og nu gør vi det lettere ved at samle hjælpen under samme tag. Så hvad enten man er ny, gammel, lille eller stor, kan man nu henvende sig på Jessens Mole nummer 11 og få råd og vejledning, siger Søren Bach-Hansen.

Annonce

Lejer søges

Det er et par virksomheders farvel til Fremtidsfabrikken, der har givet plads til de i alt ni ansatte fra erhvervskontoret og de erhvervsfremmende projekter.

Når de rykker ind, er fabrikken fyldt helt op, og skulle en iværksætter med et behov for at sted at være melde sig, er der råd for det.

- Det er ikke en kommunal opgave at drive kontorhotel, så skulle de ske, kan vi henvise dem til Work2Gether, siger Søren Bach-Hansen med adresse til den tidligere retsbygning, som troner i Tinghusgade og i dag er omdannet til kontorhotel.

Hvad angår lokalerne, som erhvervskontoret forlader, så oplyser Søren Bach-Hansen, at ingen står og tripper for at rykke ind.

- Men dem skal vi nok få lejet ud eller solgt, siger han.

Flytningen vil blive markeret med et åbent hus-arrangement på den anden side af sommerferien, oplyser erhvervschefen.

Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce