Annonce
Bro Afgift Nej Tak

Skal Storebæltsbroen fortsat malkes?: Bilister har blandede meninger om broafgift

Frank Wager er netop kommet fra Sjællandssiden af broen, da vi møder ham på rastepladsen Knudshoved. - Jeg synes det er fornuftigt at vi skal betale den pris for broen. Det har jeg jo også været vant til, når jeg er kørt over. Det rigtig fine er, at pengene går til bedre veje og sådan noget, siger Frank Wager. Foto: Peter Krogh Frausing

Fyens Stiftstidende tog på rastepladsen Knudshoved og gågaden i Nyborg for at tage temperaturen på bilisternes holdning til bro-afgiften.

Henrik Kristensen møder vi i gågaden i Nyborg. - Man kunne altid diskutere, om det skulle være billigere at køre over broen, for man kommer selvfølgelig ikke så tit over på den anden side. Jeg synes dog, at ideen med afgiftsveje er fin, så vi kan have gode og vedligeholdte veje. Man kunne eventuelt overveje, om udenlandske billister på det danske vejnet skulle betale mere. Foto: Peter Krogh Frausing.
Ejluf Pedersen var på vej fra Herning til København, da vi mødte han på rastepladsen Knudshoved: - Jeg kunne godt bruge, at det var lidt billigere at komme over broen. Omvendt vil man skulle finde pengene til forbedring af veje og broer alligevel, og så kommer man jo bare til at betale mere i skat. Det giver nok det samme i sidste ende. Når det endelig er, synes jeg, det er fornuftigt at bruge pengene på infrastruktur. Foto: Peter Krogh Frausing.
Henrik Larsen var i gågaden i Nyborg, da vi mødte ham: Om prisniveauet er for højt, ved jeg ikke. Jeg synes, det er okay, at man skal betale noget for at komme over broen. Personligt bruger jeg den kun, når jeg skal besøge familie, men jeg vil ikke afvise, at jeg ville bruge den mere, hvis den var billigere. Foto: Peter Krogh Frausing.
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Middelfart For abonnenter

Stribonitter så omdiskuteret olieberedskabslager indefra: - Byggeri i seks etager er en skændsel for området

Annonce