Annonce
Nordfyn

Skal du med? Kræft-stafet har plads til mange flere

Ved hver Stafet for Livet deltager nogle fightere, der kendes på de gule T-shirts. Det er tidligere eller nuværende kræftramte, der går en særlig fighterrunde ved åbning og afslutning af stafetten. Arkivfoto: Mikkel Hamann Jensen
"Futte Fynbo" er med til at åbne arrangementet, når der den 7. og 8. september er Stafet for Livet på Nordfyn.

Bogense: Programmet er på plads, den nødvendige arbejdskraft er stort set også på plads, så nu gælder det om at få flere til at melde sig som deltagere, når der i weekenden den 7. og 8. september er Stafet for Livet ved Bogense Hallerne.

En måned før, stafetten sættes i gang, var kun fem hold tilmeldt.

- Det er lige nu, det gælder om at have is i maven, siger formand for Stafet for Livet Nordfyn Bente Domino, der ved, at to-tre af de hold, der tidligere har været med, ikke kommer i år. Til gengæld ved hun også, at to af de lokale uddannelsesinstitutioner Nordfyns Højskole og Nislevgård Efterskole deltager med store hold, men først melder sig til, når eleverne er i gang efter sommerferien.

Stafet for Livet er et landsdækkende arrangement, der har som formål at give håb og støtte til alle, der er berørt af kræft, enten fordi de selv har eller har haft sygdommen, eller fordi de er pårørende til en, der er ramt af kræft.

Annonce

Musik og aktiviteter

Stafetten begynder lørdag den 7. september klokken 12 ved Bogense Hallerne med taler og med underholdning fra "Futte Fynbo", der nok mest er kendt af de yngre fynboer for sin optræden på YouTube blandt andet med sangen "Flad Ud Fynbo".

I løbet af eftermiddagen er der forskellige aktiviteter og musik på pladsen, alt imens deltagerne går eller løber deres runder på pladsen, alene eller to og to. Meningen er, at holdene hele tiden skal have mindst én deltager på banen.

Hvis man ikke kender andre, der vil med, eller ikke synes, man er nok til at danne et hold, er der mulighed for at melde sig på stafettens åbne hold.

Et af de faste programpunkter, hvor alle samles til en stille stund, er lysceremonien klokken 21.30 lørdag aften, hvor man kan skrive en hilsen på en lyspose, hvorefter der tændes levende lys i alle poserne.

Stafet for Livet slutter søndag klokken 10, forinden er der gudstjeneste klokken 8.45 ved Jakob Agerskov Hansen.

Du kan se mere om stafetten og om, hvordan du deltager, på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/nordfyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce