Annoncørbetalt indhold

Skal du lave om ude i haven?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du taget et kig ud i haven og synes du, at den ser en lille smule trist og kedelig ud? Så er det altså på tide at lave lidt om derude - måske pifte den op og give den lidt nyt liv. Læs med her og få nogle gode ideer til ting du bør overveje, hvis du gerne vil ændre udseendet af din have.

Skal der lægges nyt sand og grus ned?

Annonce

Nogle gange skal der slet ikke så meget til, før man føler at tingene er helt anderledes derude – på en positiv måde. Du kan for eksempel overveje at købe noget sand eller grus og lægge det ude i haven. Det kan du for eksempel bruge til at lave en hyggelig lille sti ned til dine rosenbuske. Det kan hurtigt give et helt nyt indtryk.

Det er dejligt nemt i dag at bestille noget sand eller grus hjem, hvis man har brug for det. Du kan i dag nemlig blot købe det på nettet. Prøv at tage et kig på Sandshoppen eller en lignende netbutik, hvis du har brug for at købe noget sand eller grus hjem. Der er masser af varianter at vælge imellem.

Skal du lave en terrasse?

Det kan også være meget rart at lave en sød lille terrasse ude i haven, hvis du ikke har en i forvejen. Eller måske har du allerede en, men den gamle trænger til en opgraderingen og modernisering?

Der skal ofte ikke så meget til, før man har en hyggelig lille terrasse. Og det kan være en god måde hvormed du kan udnytte din have langt mere. Det er dejligt at kunne gå ud på sin terrasse og sidde lidt om sommeren, imens man får en kold øl eller sodavand. Børnene vil med garanti også elske at grille ude på terrassen om sommeren.

Hvilke blomster og buske vil du have derude?

Til sidst bør du naturligvis også gøre dig nogle overvejelser om, hvilke blomster og lignende du skal have derude. Dette har meget stor indflydelse på det overordnede udseende af din have.

Det er vigtigt at pointere, at der er nogle blomstersorter og lignende, som der er meget nemmere at passe end andre. Det skal derfor ikke gå op i udseendet det hele. Det er bedst at pointere nogle blomstersorter og buske, som du faktisk har en mulighed for at holde ved lige. På den måde vil det også ende med at se pænest ud ude i haven.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.