Annoncørbetalt indhold

Skal du i gang med en hjemmeside i 2021? Sådan vælger du et godt webhotel!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er nytår, og for langt de fleste er det lig med at kunne se frem til et nyt, spændende år med mange forskellige projekter. Har du sat dig for, at det skal være i år, du skal have oprettet en hjemmeside til privat eller erhverv, kan du med fordel læse videre her på siden. Her kan du nemlig blive klogere på fordelene ved at have en hjemmeside, og hvilket webhotel du bør vælge.


Annonce

Hvad er et webhotel?

Hvis det er første gang du skal etablere en hjemmeside eller en webshop, kan der være nok at holde styr på. Først og fremmest bør du blandt andet kende til ordet ’webhotel’. Et webhotel er forbundet til internettet og betegner det sted, hvor du kan have alle filerne til din hjemmeside liggende. Når der er nogen, der besøger din hjemmeside, vil de også kunne se dine filer, fordi webhotellet er forbundet til internettet.

Når dine hjemmesidefiler ligger på webhotellets server, vil de altså være online, så snart du får dem lagt ind i webhotellet. Derfor er det nødvendigt med et webhotel, hvis alle skal kunne se din hjemmeside online. Du kan se webhoteller her. Her får du et overblik over og anmeldelser af en række af de bedste danske webhoteller, og du finder derfor med stor sandsynlighed også et webhotel, der matcher dine ønsker og behov.


Hvad skal et webhotel kunne?

Når du skal vælge et webhotel, bør du overveje, hvor stor du forventer, din hjemmeside skal være. Der er nemlig stor forskel på kravene til et webhotel i forhold til det ønskede indhold. Hvis du blot har brug for en simpel hjemmeside med en forside og et par undersider, behøver dit webhotel ikke at kunne det samme, som hvis du har mere kompliceret materiale i form af en masse billeder og videoer. Derudover er det også en rigtig god idé at tage højde for, hvor mange besøgende du forventer at få på din hjemmeside.

Nogle webhoteller er meget brugervenlige, mens andre kræver, at du har stor teknisk indsigt for at kunne anvende dem. Hvis din hjemmeside ikke er særlig tung – eksempelvis i form af en blog – kan du i mange tilfælde sagtens vælge et af de billigere webhoteller.


Hvad er fordelene ved at have en hjemmeside?

Der er nok ikke nogen tvivl om, at flere og flere danskere benytter internettet, og derfor bliver fordelene ved at have en hjemmeside også tydeligere. Vil du have, at dine ydelser eller produkter kommer længere end blot til Odense, Svendborg eller Nyborg, kan det være en rigtig god idé at investere i en hjemmeside. Med en præsentation online, hvor information om dine varer og dine kontaktoplysninger er let tilgængelige, vil du hurtigt signalere både professionalisme og seriøsitet.

Når du er på udkig efter et produkt, kan du sikkert nikke genkendende til, at du ofte researcher virksomhedens hjemmeside først. Vi googler som aldrig før, og med en god hjemmeside har du i langt højere grad mulighed for at gøre opmærksom på dit brand. Hvis du gerne vil skaffe nye kunder, kan derfor være afgørende at have en flot, indbydende hjemmeside.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.