Annoncørbetalt indhold

Skal du holde fest? Her er de 5 bedste temaer

Dette indhold er sponsoreret

Der har været dødt i Danmark, ja hele verden det sidste halve år. Men nu er sommeren kommet, og selvom både festivaller og større begivenheder er aflyst, er der intet der holder os tilbage for at holde en god gammeldags fest. For at gøre festen både særlig, men også langt sjovere, kan man holde et tema, hvor både mad, bordpynt, musik og udklædning passer til temaet.

Temafester er netop populære, fordi man oplever, at festerne er sjovere. Måske handler det om, at man bedre husker disse temafester end almindelige fester, men det kunne også sagtens have noget at gøre med, at når man har iført sig et kostume, så kan man være lige den, man har lyst til at være. Der findes uendelige muligheder for temaer, og i dag kan man både nemt og forholdsvist billigt købe kostumer der passer til alle temaer. Hvis du ikke ved, hvor du skal lede, så findes der forskellige sites, der linker videre til de bedste webshops, der sælger kostumer. Det kan du finde her.

  1. Mexicaner tema

Mexicansk tema er en klassiker, både fordi man kan servere lækker mexicansk mad og danse natten lang til mexicansk musik, men også fordi farverne og udklædningen er farverig og anderledes end det, vi selv normalt går i her i norden.

Hvis man klæder sig ud i et mexicaner kostume er det selvsagt at man skal bære en farvestråelende poncho og mexicansk hat, kaldet sombrero. Som mad kan man servere alt fra nachos til mexicanske pandekager. Men ingen mexicaner fest uden tequila! Den traditionelle mexicanske sprut hører nødvendigvis til, og hvorfor ikke også klæde sig ud i et tequila kostume?

  1. Hippie tema

Make love – not war var hippiernes motto I deres storhedstid. Hold en ren kærlighedsfest i den tro hippieånd. Inviter dine venner og se dem klæde sig ud i diverse afskygninger af forskelligt hippietøj. Nogle vil gå flowerpower vejen og andre vil ligne John Lennon. Festen kan oppyntes med blomster og musikken i højtalerne er fra 70’erne. Det vil både være sjovt og skønt at se en hel flok hippier danse rundt i sin egen stue, og man vil få en fest man sjældent glemmer.

  1. 80’er tema

Skal i holde fest, og måske selv har været unde i 80’erne er dette det ideelle kostume, men for alle, der ikke oplevede 80’erne kan det være et sjovt tema at prøve at genskabe sig et årti på en enkelt aften. Mange påstår nemlig at festerne i firserne var det vildere end det er i dag – lad det komme til sin test! Find jeres gamle kluns frem eller køb et nyt kostume i 80’er farver. Klæd dig ud som aerobic instruktør, i en lilla joggingdragt eller måske som punker?

  1. Hawaii tema

Hvem kunne ikke tænke sig at tage en tur til Hawaii og nyde de lækre sandstrande, drikke drinks af kokosnødder og bevæge sine hofter til hawaiiansk musik. Du kan bringe Hawaii til dig og holde en fest med et pift af Honolulu. Server drinks med kokos og bed dine gæster iklæde sig hawaiiskjorter og farverige kjoler med tropisk print. Du kan som vært selv gå hele vejen med et hawaii skørt og en krans, der emmer af eksotiske vibes Du kan sammen med en velkomstdrik give dine gæster en hawaii krans, så er du sikker på, at alle gæsterne hurtigt får del af den gode stemning.

  1. Indianer tema

Fjer, krigsmaling og bue og pil. Et indianertema er perfekt til den anderledes fest, og man kan eventuelt lade det hedde cowboy indianer, så man har flere muligheder at vælge imellem. Historisk set er indianerne og cowboyerne fjender, men det kan jo være, at de ender i en forsoning til din fest? Måske man kunne lave lege, hvor indianere og cowboydere skal kæmpe mod hinanden? Lav nogle indianerhatte til dine gæster, som nemt kan laves selv med bare pap og fjer. Køb også noget maling, så dine gæster kan få krigsmaling på kinderne, hvis de ikke selv har pyntet sig op hjemmefra. Til en indianerfest kan man være udenfor og danse rundt om bålet eller sidde og fortælle gamle historier.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.