Annoncørbetalt indhold

Skal du have gjort dine blomsterbede klar til sommer?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ved at være den tid på året, hvor vi gør os nogle overvejelser omkring, hvad der skal ske med vores have, således den er helt klar til sommer. Det er nemlig de rigtig mange af os, der slet kan forestille os et hjem uden en have, og derfor skal den selvfølgelig også udnyttes til fulde - og helst i velplejet tilstand.

Vi har ofte også nogle drømme om, hvordan vores grønne oase skal fremstå, og for manges vedkomne inkluderer de nogle smukke, farverige og ikke mindst velduftende blomster.

Annonce

Slip for ukrudt i bedene

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du gerne vil i gang med at gøre dine blomsterbede klar til sommer. Derfor skal du finde dine haveredskaber frem og trække i dine arbejdshandsker. Det hele starter nemlig med, at der skal fjernes ukrudt.

I løbet af en sæson danner der sig nemlig rigtig meget ukrudt i bede, og før at blomsterne kan komme virkelig til sin ret, skal du af med alt den uønskede vækst. Det skal nemlig være blomsterne, der er i fokus og ikke alt det grønne omkring dem.

Brug dækbark som bunddække

Og for at sikre at du ikke skal igennem det store arbejde flere gange hver sæson, kan det være, at du bør tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med dækbark. Her er der nemlig tale om små stykker af bark, du kan lægge som et lag i bunden af dine bede.

De vil holde bestanden af ukrudt nede, idet jorden således ikke får den næring, som den har behov for, hvis der også skal være plads til ukrudt. Derudover vil det have sværere ved at trænge op i gennem, og derfor er dækbark et rigtig godt alternativ til bundække eller blot åben jord i blomsterbede.

Og heldigvis kan du finde masser af det online – og det endda til en rigtig god pris.

Nyd dine smukke blomsterbede

Herefter kan du begynde at plante dine mange blomster. De skal nemlig måske sås helt fra bunden, og derfor kan det tage lidt tid, før de står i fuldt flor. Giv også gerne jorden omkring dem noget gødning, således den er fyldt med næring til den nye vækst, der nu kommer.

Sørg også for at vande omkring de nye blomster jævnligt - især i de tørre sæsoner, således du holder liv i dem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.