Annoncørbetalt indhold

Skal du have en ny trappe? Her er alt, du skal vide

Dette indeholder sponsoreret indhold

Står du overfor en boligrenovering, eller skal den gamle trappe udskiftes? Så er der flere overvejelser, du skal gøre dig. For i dag findes der ikke bare én form for trappe. Derimod er der flere forskellige typer, og hver af dem har sine fordele. Men hvordan vælger du den bedste trappe? Det fortæller vi dig mere om lige her.

Trappen er for mange danskere et vigtigt element i boligen. Den forbinder flere etager, der giver både en mere rummelig bolig, der for mange fungerer godt i forhold til boligens planløsning. Det er også årsagen til, at mange vælger at bygge nyt med flere etager.

Annonce

Forskellige typer inden for trapper

Inden for trapper er der en række af forskellige muligheder, som er værd for dig at overveje, inden du vælger en ny trappe. For selvom du måske har en klassisk trappe i dag, kan der være behov for en ændring, en optimering eller en tilføjelse. Men for at gøre det hele lidt nemmere, giver vi dig overblikket over dine muligheder. Du finder nemlig følgende trappetyper:

· Vindeltrappen snor sig som spindeltrappen, men den har ingen midterpæl. Den kendes typisk fra gamle ejendomme i selve opgangen med sine snoede former.

· Spindeltrappen er, som navnet antyder, en trappe, der spinder sig. Den er særdeles god, hvis du ønsker at placere en trappe midt i rummet eller omkring en midterpæl.

· Ligeløbstrappen kender mange i dag fra boligen. Det er helt grundlæggende en simpel trappe, der har en let konstruktion og har et lige løb.

· Brandtrappen kan bruges både indendørs og udendørs. De kommer i mange forskellige størrelser, og det kan være en god supplering til boligen med flere etager.

· Kvartsvingstrappe eller halvsvingstrappe er en klassisk trappe i boligen, der enten har et kvart sving eller et halvt sving. Halvsvingstrappen kan være en god mulighed, hvis du vil undgå at dække for vinduer.

Sådan vælger du din trappe

Når du skal vælge blandt de mange forskellige trappetyper, er det en god idé at kigge nærmere på både funktion og rummets opbygning. Er der tale om et mindre rum, er den lige trappe typisk en god løsning, i og med at den fylder mindst muligt. Her kan trappen med god vinkel også være en mulighed for at skabe mere plads i rummet.

Har du derimod et stort rum, hvor du gerne vil lege med arkitektur og udtryk, er spindeltrappen et godt valg. Du får ikke blot en funktionel trappe, men også muligheden for at få noget helt særligt ind i boligen.

Vinklen på din trappe er afgørende

I takt med alderen taber kroppen muskelmasse, og her kan trappen være en god løsning for at holde godt gang i kroppen. Men det kræver også, at selve vinklingen på din trappe er korrekt for at gøre det behageligt at gå på den.

Når du vælger din trappe, skal du derfor sørge for en vinkling, der skaber den bedst mulige afstand mellem trappens trin. Derudover bør hældningen ikke være for stejl, i og med at det kan gøre trappen smal og vanskelig at gå på. På den måde kan du nyde godt af en god trappe og holde kroppen frisk i mange år.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.