Annonce
Podcast

Skal du høre podcasts i weekenden? Her er redaktørens anbefalinger.

Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark Podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.

Podcasts: Husker du at høre de podcasts, som du automatisk får adgang til, når du abonnerer på et af Jysk Fynske Mediers dagblade? Der er masser af gode lydfortællinger, som du kan høre, når du har tid. Her er redaktør på Avisen Danmark Podcasts, Signe Vestergaard Bansøs anbefalinger til dig:

1 "Podcasten Danmark" om svindel

Journalist Michelle Madsen var i hælene på en svindler, da hun optrevlede sag om omfattende svindel på Vejle Sygehus. I denne uge faldt der dom i sagen, og Michelle fortæller hele historien om, hvordan hun gravede i sagen sideløbende med politiets efterforskning. I "Podcasten Danmark" får du de største historier fortalt af hovedpersonerne selv. Hør de spændende detaljer fra et omfattende arbejde her.

2 "Adapter" om printede hofter

Var det noget med en printet hofte? Teknologien er her i hvert fald, og i podcasten "Adapter" åbner værterne døren til en verden, som du kan møde på sygehuset. I "Adapter" lærer jeg nyt om den teknologi, som allerede er til rådighed, men som kan virke uoverskuelig. Måske du også kunne trænge til en hjælpende hånd på teknologifronten? Så synes jeg, at du skal høre "Adapter".

3 "Gangbar" om Johannes Møllehave

I "Gangbar" kan du høre Johannes Møllehaves niece, der fortæller historier om Johannes Møllehave, som de færreste kender. Hun har været den kendte forfatters redaktør og skrevet en bog om ham. Hør blandt andet om hans sidste døgn i "Gangbar", hvor vært Tommy Byrne går tur med en særlig interessant person.

4 "Flyvende tallerken"

Er du til historier om UFO´er, så er podcasten "Flyvende tallerken" fra DR noget for dig. I anledningen af at den amerikanske stat har offentliggjort videoer af UFO´er, undersøger podcastserien, om der er liv i rummet - og om vi måske allerede har haft besøg. Her er både lytternes egne oplevelser og et spændende interview med den tidligere chef for den hemmelige UFO-enhed i Pentagon. Selvom man ikke er hardcore UFO-entusiast, er podcastserien bestemt alligevel et lyt værd. Du finder den her.

Erhverv For abonnenter

Campingpladsejer har udsigt til ”århundredets” sæson: - Vi kunne have lejet 100 hytter ud - det er fuldstændig vildt

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Odense

Nu får bilisterne en ny smutvej gennem Odense: S og DF skød forslag om bilfri plads ned

Odense For abonnenter

Trafikforsker angriber rapport om letbanen: - Aarhus er for lille til en letbane, og Odense er endnu mere for lille

Speedway

Endelig publikum til speedway i Fjelsted igen: Men festen blev spoleret af store tekniske problemer og et sløjt fynsk hjemmehold

Odense

Se video: Sankthans og D-A-D rykkede ind på havnen

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Odense

Søren gav penge til de små i lokalsamfundet: - Tusind tak - det betyder virkelig noget

Erhverv

Stort byggefirma sender 65 ansatte hjem efter smitteudbrud: - Det er ikke ovre endnu

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Odense For abonnenter

Kommentar: S og DFs nej til at lukke for smutvej i Odense er helt sort i en tid, hvor politikerne skal tænke grønt

Middelfart For abonnenter

Kæmpe interesse for luksusbiler: Middelfart-milliardærs leasingfirma vokser med rekordfart

Nyborg For abonnenter

Jubel i Frørup: Byråd vil holde hånden under de små skoler