Annonce
Odense

Skal du gennem Odense?: Fra tirsdag og onsdag spærres flere veje

Fra onsdag morgen bliver den nordlige del af Stadionvej lukket for ind- og udkørsel til Middelfartvej. Det skyldes arbejde med at etablere letbanen. Illustration: Odense Letbane

Tirsdag ensrettes en del af Toldbodgade ved havnen, og onsdag bliver den nordlige ende af Stadionvej i Bolbro spærret for udkørsel.

Annonce

Odense: Hvis du er vant til at kunne køre fra Næsbyvej eller Gammelsø ad Toldbodgade forbi havnen i Odense, skal du lige ændre dine vaner i nogle dage.

Fra tirsdag klokken ni og indtil fredag er Toldbodgade indsnævret og dermed ensrettet i retning mod Næsbyvej - ensretningen gælder på strækningen fra Lerchesgade til Næsbyvej.

Spærringen af den ene vejbane gælder for al motortrafik, oplyser Odense Kommune, og der er etableret omkørsel for de trafikanter, som ikke selv har været opmærksomme på spærringen. Odense Kommune oplyser ikke noget om årsagen til vejspærringen.

Toldbodgade er indsnævret fra tirsdag klokken ni og indtil fredag, oplyser Odense Kommune. Det betyder, at trafikken ensrettes fra Lerchesgade til Næsbyvej i retning væk fra havnen. Illustration: Odense Kommune.

Det er ikke den eneste ændring af trafikken i Odense i denne uge. Onsdag spærres den nordlige del af Stadionvej for ind- og udkørsel til Middelfartvej på grund af arbejdet med at bygge letbanen. Her vil der være omkørsel ad Christmas Møllers Vej, oplyser Odense Letbane.

Arbejdet ved Stadionvej varer frem til lørdag 17. november, og det har også som konsekvens, at det kun vil være muligt at køre højre ind og højre ud på Middelfartvej fra den sydlige del af Stadionvej.

Mandag blev Rugårdsvej lukket for indkørsel fra Østre Stationsvej, et stykke af Ejbygade blev indsnævret til en vejbane, og Holkebjergvej i Sanderum blev ligeledes indsnævret og vil være det indtil midten af februar næste år.

Her er det dog ikke letbanen, men en ny supercykelsti, som skal anlægges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB presset til angreb på hjemmebane: Satte det hele over styr mod Randers og tabte

Annonce