Annoncørbetalt indhold

Skal din IPhone leve længere? Vær særligt opmærksom på disse 2 ting

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nutidens verden er blevet meget digital. Vi bruger mindre analoge og printede medier og har skiftet mange af dem ud med digitale medier. Vi bruger blandt andet digitale medier til at læse aviser og streame serier samtidig med, at vi er på diverse sociale medier.


Annonce

Som følge af, at flere og flere services bliver digitaliseret, får danskerne flere digitale enheder såsom IPhones. IPhones lever dog ikke evigt. Der er mange som oplever, at deres IPhone ikke længere fungerer så optimalt, som den gjorde engang. Nogle gange kan det være fordi, at styresystemet har ændret sig, og andre gange kan være fordi, at man ikke har behandlet sin telefon særligt godt.


I denne artikel gennemgår vi 2 af de ting, du skal være opmærksom på, hvis du vil have din IPhone til at holde længere.


Optimer batteriets levetid

De fleste har prøvet at have en IPhone som lige pludselig begynder at miste strøm markant hurtigere, end den gjorde, da de fik telefonen. Dette er udelukkende fordi, at batteriet er blevet ringere med tiden, hvilket betyder, at det ikke længere holder strøm så godt, som det engang gjorde.


En af de bedste metoder til at forlænge batteriets levetid er ved at oplade din IPhone på den korrekte måde. For ja – Der er nogle måder, der er mere skånsomme for batteriet end andre. Mange begår den fejl, at de lader deres IPhone op hen over natten, så den er fuldt opladt, når de skal bruge den dagen efter.


Den barske sandhed er dog, at denne metode slider rigtig meget på batteriet. Faktisk har batteriet slet ikke godt af at blive ladt op 100 % hver gang. Hvis du vil optimere batteriets levetid, bør du derfor lade din telefon op til omkring 80 % og undgå at lade den op hen over natten.


Benyt cover og panserglas

Mange mennesker bruger rigtig mange på telefoner. Der er dog også rigtig mange mennesker, som vælger ikke at beskytte deres nyindkøbte telefon med et godt cover og et panserglas. Dette er dog meget risikabelt, da telefonens indre dele og skærm er meget udsat, hvis man ender med at tabe din telefon.


Hvis man ofte taber sin IPhone slider det rigtig meget på de indre dele, som er inde i telefonen, hvilket er med til at forkorte din telefons levetid. Hvis man taber telefonen, kan man endda risikere at ødelægge sin skærm. Derfor bør man altid bruge nogle ekstra kroner på et godt cover samt panserglas. Hvis uheldet er ude, tilbyder firmaet IDriveRep en IPhone reparation, så man slipper for at købe en ny telefon.


Hvis du efterlever disse 2 råd er du allerede godt på vej til at have en IPhone som holder længere end dine forrige

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.