Annonce
Erhverv

Skal bygge lufthavn i Kastrup: Munck får ordre for 21 måneder

Munck Havn & Anlæg skal bygge på lufthavnen i Kastrup. Her er firmaet i gang med at arbejde på Aarhus Havn. Arkivfoto: Munck

Nyborg-virksomheden Munck Havne & Anlæg skal levere både betonpladser og stålbroer til Københavns Lufthavne.

Der bliver nok at se til fra januar og 21 måneder frem i Nyborg-virksomheden Munck Havne & Anlæg. Virksomheden har vundet en kontrakt med Københavns Lufthavne på en større entreprise på lufthavnen i Kastrup.

Her skal Munck-firmaet etablere nye fly-standpladser på i alt 43.000 kvadratmeter. Arbejdet omfatter både selve betonbelægningen samt infrastruktur som afvanding, el, brændstofledninger, ventilation samt omlægning af veje.

Desuden skal firmaet, der er en del af Munck-koncernen, levere tre nye flybroer i stål, aluminium og glas. Flybroerne forbinder lufthavnsbygningen med flyene.

- Det er et spændende projekt, hvor der stilles store krav til planlægning og logistik - et projekt, der rent anlægsteknisk bringer mange af vores kompetencer i spil, og hvor størstedelen vil blive udført i egenproduktion, udtaler virksomhedens administrerende direktør Benny Ebbe Jørgensen ifølge en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Sild og Gamle Ole i Flemløse Sognehus

Fyn For abonnenter

Helt skævt: Fynboerne betaler mere i skat, men får lavere service end københavnerne

Annonce