Annonce
Nordfyn

Skal "Årets frivillige idrætsleder på Fyn" findes på Nordfyn?

Nordfyns Kommune har indstillet Poul Erik Nielsen, iniativtager til Palby Fyn Cup, til prisen som "Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn." PR-foto

Nordfyn: Nordfyns Kommune har indstillet Poul Erik Nielsen til prisen som "Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn". Poul Erik Nielsen er blandt andet kendt som initiativtager til - og mangeårig stævneleder for - Palby Fyn Cup.

Borgmester Morten Andersen siger:- Poul Erik er en ildsjæl med saltvand i årene. Han har med stort gåpåmod sat gang i en sejlads, som hvert år bringer sejlere fra nær og fjern til Fyn. Kapsejladsen har uvurderlig betydning for såvel Nordfyns Kommune som resten af Fyn. Eventen giver hvert år sejlerne en masse mindeværdige oplevelser og er efterhånden fast inventar, når sejlere skal planlægge sæsonen.

Vinderen af prisen bliver afsløret ved et aftenarrangement for det fynske idrætsliv i forbindelse med Fynske Bank Sportslørdag 19. januar 2019.

Prisen som "Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn" sætter fokus på betydningen af den frivillige indsats i de fynske idrætsforeninger. Vinderen modtager en sejrsstatuette designet af kunstneren Jens Galschiøt og et gavekort på 10.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce