Annonce
Sydfyn

Skadet spiller klar - premiere på Rottefælden på tirsdag

Mikkel Schrøders fibersprængning er så meget i bedring, at der er berammet en erstatning for den aflyste premiere på Rottefælderevyen i Svendborg. Foto: Katrine Becher Damkjær
Skuespilleren Mikkel Schrøders fibersprængning er nu så meget i bedring, at der alligevel bliver en Rottefældepremiere med kendisser og rød løber.

Svendborg: Der bliver alligevel en premiere på Rottefælderevyen.

Egentlig var den berammet til 30. maj, men under forpremieren ragede en af hovedrolleindehaverne, Mikkel Schrøder, sig en fibersprængning til, da han kastede sig ud i en parodi på den aarhusianske sanger Peter A.G.

Dermed måtte premieren aflyses, men nu er der godt nyt fra lazarettet.

- Mikkel er så meget i bedring, at vi kan holde premiere på tirsdag 11. maj, siger revydirektør Pia Ullehus, der allerede nu kan love, at der bliver masser af stjernestøv på den røde løber.

Folk som Dario Campeotto, Lille Palle, Richard Ragnvald, Jørgen Olsen fra Brødrene Olsen, Dorthe Kollo, Bjørn Tidmand og Bjarne Lisby skulle være nogenlunde sikre kort, mens Pia Ullehus oplyser, at hun endnu ikke har fået en tilbagemelding fra Lone Hertz.

- Og så har jeg ikke fået talt med Peder Most Garden endnu, men jeg håber, de kan komme, siger hun.

Annonce

Usikkerhed

Det er Kim Brandt, der har overtaget Mikkel Schrøders rolle, og ifølge Pia Ullehus har han gjort det rigtig godt.

Men Mikkel Schrøders muskelskade har givet noget usikkerhed.

- Vi kan godt mærke på billetsalget, at folk ikke er klar over, om vi spiller eller ikke spiller, siger hun og forsikrer, at det gør revyen - helt frem til 24. august. Og altså fra tirsdag med Mikkel Schrøder i en af de bærende roller.

- Måske er han nødt til at ind imellem at ty til en krykke undervejs i forestillingen, til hans ben er fuldstændig raskt. Men han bliver bedre dag for dag, og humøret fejler absolut intet, siger revydirektøren. Som for resten også fortæller, at samme Schrøder allerede skal i sving søndag 9. juni, hvor han skal giftes med kollegaen Christine Astrid.

Det er Sankt Jørgens Kirke i Svendborg, der er scene for dén begivenhed.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Byggerier på Odense Havn: Det er gået rigeligt stærkt

Det er selvsagt ærgerligt, at planerne om et opsigtsvækkende nybyggeri på Tysklandskaj i Odense - blandt andet bestående af to markante siloformede højhuse i op til 15 etagers højde - er afgået ved døden. For byggeriet ville have udviklet havnen yderligere og skabt et endnu mere sammenhængende boligområde på havnefronten. Det er imidlertid forståeligt, at entreprenørfirmaet Casa har opgivet at bygge på arealet ved Tysklandskaj, eftersom man ifølge direktør for udvikling i Casa, Henrik Hansen, ikke har kunnet finde et kommercielt grundlag for byggeriet. Det er ærlig snak. Casa har simpelthen ikke kunnet skabe økonomi i at bygge på området i den nuværende situation, coronakrise eller ej. Det vil der heldigvis være andre entreprenørfirmaer eller investorer, der vil kunne skabe på et senere tidspunkt. Havneområdet i Odense er et attraktivt sted at bygge, ligesom havneområderne i de øvrige fynske kystbyer er, og derfor vil der med sikkerhed dukke en anden køber af grunden op senere. Udviklingen på Odense Havn er gået rigeligt stærkt i de senere år. Boligblok efter boligblok i trist, hvid beton er blevet smækket op i højt tempo. Derfor er det udmærket, at havnen tager en pause fra den hastige udvikling og udbygning. Som Odenses havnedirektør, Carsten Aa, sagde det så fint i avisen tidligere på ugen, gør det ikke noget, at havnen ikke bliver udviklet på fem år, men nærmere på 15 år. Sagen er, at der er investeret umådelige summer i boligbyggerier i Odense i de senere år. På Thomas B. Thriges Gade, i Gartnerbyen, ved Odense Havn, på Østerbro, ved SDU og utallige andre steder er der bygget højt og lavt og tæt og spredt. Nye boliger er skudt op, gamle boliger er blevet renoveret, og tusindvis af odenseanere har fået ny bopæl. Det er alt sammen godt - for byen, for kommunen, for odenseanerne. Og det bliver også godt, når endnu flere odenseanere får bopæl på Tysklandskaj. Det skal skam nok ske på et tidspunkt.

Annonce