Annonce
Sport

Skadesplaget Manchester City-back gennemgår knæoperation

I indeværende Premier League-sæson har Benjamin Mendy startet inde for Manchester City i 9 ud af 12 kampe. (Arkivfoto)

Manchester City-forsvareren Benjamin Mendy blev onsdag opereret i knæet, oplyser Premier League-mestrene.

Den franske Manchester City-back Benjamin Mendy gennemgik onsdag en knæoperation.

Det meddeler Premier League-klubben i en pressemeddelelse onsdag aften.

Den 24-årige forsvarsspiller blev opereret, efter at han tidligere samme dag havde trukket sig fra Frankrigs trup, som i øjeblikket er samlet forud for fredagens kamp mod Holland i Nations League.

- Manchester City kan bekræfte, at Benjamin Mendy er blevet opereret i sit venstre knæ i aften, skriver Premier League-mestrene i pressemeddelelsen.

- Franskmanden, som spillede alle 90 minutter i weekendens 3-1-sejr over rivalerne fra Manchester United, tog af sted for at tilslutte sig sit landshold, inden han trak sig fra truppen, lyder det videre.

Af pressemeddelelsen fremgår det også, at den 24-årige venstreback blev tilset på Doktor Cugats klinik i Barcelona.

Her afslørede skanninger, at en operation var nødvendig.

- Operationen blev udført onsdag aften, og alle i Manchester City ønsker, at Benjamin kommer sig hurtigt.

Benjamin Mendy missede hovedparten af kampene for City i sidste sæson. Det skete, fordi han under en kamp mod Crystal Palace i september 2017 rev et korsbånd over i sit højre knæ.

Han vendte tilbage fra sin skadespause i april i år og har startet inde i ni af Citys 12 kampe i den igangværende Premier League-sæson.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Dommer fra arkitektkonkurrence står fast i forsvar af omstridt faaborg-bygning: Helios pirrer mine sanser

Klumme

Dagen i dag: 62-årig kvinde er blevet mor

1994 En italiensk kvinde på 62 år, Maria Munaretto fra Vicenza, er for første gang blevet mor efter at have fået et befrugtet æg indopereret. Men hvem der er ansvarlig for den kunstige befrugtning er der opstået uenighed om i lægekredse. Ifølge presseberetninger i går er det foreløbig kun klart, at Maria Munaretto fik indopereret et befrugtet æg fra en anden kvinde på en klinik i Bologne. Barnet kom til verden i juli og vejede ved fødslen 2780 gram. Gynækologen Carlo Flamigni, som hævdes at være den ansvarlige for indgrebet, benægter og siger, at han ikke har set den pågældende kvinde de seneste to år. Den lykkelige, nybagte mor har selv denne kommentar: Venligst, kald mig ikke bedstemor. 1969 Borgmester Holger Larsen, Odense, har modtaget et trusselsbrev, som er blevet overgivet til politiet på grund af dets alvorlige karakter. Det truer med, at borgmesteren vil blive dræbt inden fredag. - De skal miste Deres smukke hoved, hvis jeg fortsat skal tage mod afslag fra Deres ophøjede sæde, hedder det i brevet fra den ukendte afsender. Borgmesteren har modtaget brevet gennem postvæsenet og afsendt uden konvolut. Man formoder, at brevskriveren er tilknyttet socialkontorets klientel. - For mig er anonyme smæde- og trusselsbreve ikke noget ukendt fænomen, siger borgmesteren. De ender som regel i papirkurven, men i dette tilfælde fandt kommunaldirektøren det alligevel bedst at underrette politiet. 1944 Postvæsenet i Odense vil ikke bringe værdipost ud til folk efter kl. 18, og desuden vil eksprespakker og telegramanvisninger, der ankommer til byen sent på dagen, ligge over til næste morgen. Foranstaltningen er gennemført på generaldirektoratets foranledning i en række byer ud fra et ønske om at befri budene for det ansvar at skulle gå ud i den mørke by med værdisager uden beskyttelse. Ud over disse indskrænkninger sker der ingen ændringer i postomdelingen i Odense. Der vil fortsat være omdeling kl. 8, kl. 11 og kl. 17. Omdelingen kl. 11 vil i væsentlig grad være forbeholdt værdipost, inkasseringer og telegramanvisninger. Almindelige telegrammer og ekspresbreve vil fortsat bliver bragt ud efter kl. 18.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Fyn

På Vestfyn drømmer man om S-tog: Sidegevinst i fokus til velbesøgt jernbanemøde

Annonce