Annonce
Sport

Skadesplaget Manchester City-back gennemgår knæoperation

I indeværende Premier League-sæson har Benjamin Mendy startet inde for Manchester City i 9 ud af 12 kampe. (Arkivfoto)

Manchester City-forsvareren Benjamin Mendy blev onsdag opereret i knæet, oplyser Premier League-mestrene.

Den franske Manchester City-back Benjamin Mendy gennemgik onsdag en knæoperation.

Det meddeler Premier League-klubben i en pressemeddelelse onsdag aften.

Den 24-årige forsvarsspiller blev opereret, efter at han tidligere samme dag havde trukket sig fra Frankrigs trup, som i øjeblikket er samlet forud for fredagens kamp mod Holland i Nations League.

- Manchester City kan bekræfte, at Benjamin Mendy er blevet opereret i sit venstre knæ i aften, skriver Premier League-mestrene i pressemeddelelsen.

- Franskmanden, som spillede alle 90 minutter i weekendens 3-1-sejr over rivalerne fra Manchester United, tog af sted for at tilslutte sig sit landshold, inden han trak sig fra truppen, lyder det videre.

Af pressemeddelelsen fremgår det også, at den 24-årige venstreback blev tilset på Doktor Cugats klinik i Barcelona.

Her afslørede skanninger, at en operation var nødvendig.

- Operationen blev udført onsdag aften, og alle i Manchester City ønsker, at Benjamin kommer sig hurtigt.

Benjamin Mendy missede hovedparten af kampene for City i sidste sæson. Det skete, fordi han under en kamp mod Crystal Palace i september 2017 rev et korsbånd over i sit højre knæ.

Han vendte tilbage fra sin skadespause i april i år og har startet inde i ni af Citys 12 kampe i den igangværende Premier League-sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce