Annoncørbetalt indhold

Skab et frisk pust på interiøret med nye håndtag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det siges ofte, at nye møbler er nødvendige for at kunne forny et rum, men de bedste ændringer kan også ligge i detaljerne. R. Bergersen tilbyder en række praktiske og stilfulde produkter, som giver dit rum en holistisk opgradering! 


Annonce

Nye døre – både indvendigt og udvendigt

Det behøver ikke være dyrt eller tidskrævende at opgradere din boligs interiør. Et konsekvent moderne og stilfuldt touch ligger ofte i de mindste detaljer.


Gange, korridorer eller de mest benyttede værelser kan ofte føles “brugte” efter et par år. Men du behøver ikke at gå i gang med en komplet renovering for at skabe forandring. Noget så simpelt som at skifte dørhåndtag kan få din boligs gange og værelser til at føles nye og moderne. De fleste mennesker vælger det samme håndtag på alle døre. Nogle vælger også at være lidt mere kreative, og kun have ét synligt håndtag. Der er en bred vifte af materialer, farver og former at vælge imellem.


Hoveddøren er selvfølgelig noget af det første du og dine gæster ser ved ankomsten. Entreen vil derfor give det første indtryk af stilen i dit hjem. Slip af med de gamle og små håndtag – og få indtrykket af at træde ind i et moderne hjem fra første øjeblik. Det samme gælder naturligvis for terrassedøren og bagdøren. Husk dog, at hyppig brug samt vejr og vind kræver holdbare materialer.


R. Bergersen leverer alt fra beslag til interiørprodukter. De mærker, som butikken tilbyder, kombinerer holdbare materialer med et smukt design, så du får et opdateret interiør, hvor udseendet ikke kommer på bekostning af kvaliteten.


Tilpassede møbler

Udskiftning af håndtag på møbler er en særligt god ændring af to enkle grunde:


Først og fremmest kan du give dine gamle møbler et nyt look. Dette er en enkel og effektiv måde at skabe et moderne design på. Ofte kræver det ikke mere end en skrue – og så har du et nyt møbel. Nye møbelhåndtag sparer dig også penge – fordi du ikke behøver at købe helt nye og dyre møbler. Derudover er det en miljøvenlig ændring.


For det andet, vil du have noget, der er helt dit eget. De utallige masseproducerede kommoder, skabe og skuffer fra de største producenter findes i alle de skandinaviske hjem. Det er lidt kedeligt, når alle har det samme, ikke? Skab i stedet dit personlige design og gennemgående stiludtryk. Tag flere spændende elementer ind og tilpas atmosfæren, så den passer til dig. Sådan sikrer du dig, at du og din nabo ikke har det samme hjem.

Nyt liv til køkken- og badeværelsesmøbler

R. Bergersen ønsker, at møbler, beslag og andre indbyggede dele af boligen skal være funktionelle såvel som smukke. Du behøver ikke at smide hele køkkenindretningen ud eller smide skabet i storskrald, bare fordi du er træt af det.


Opdatér integrerede dele af indretningen og møbler med nye håndtag eller knopper. Både køkkenet, badeværelset og andre værelser vil føles opfriskede med dette lille indgreb. Omkostningsbesparende, enkelt – og ikke mindst effektivt. Håndtag og knopper fra R. Bergersen vil holde i mange år.


Tænk holistisk interiør

Nogle synes, at det er spændende at sammensætte et mere eklektisk udtryk i hjemmet. Andre vil hellere have et konsekvent stiludtryk. Uanset hvad du ønsker, er det ofte de "usynlige" detaljer, der giver dit værelse eller din bolig et løft. Nye knopper, dørhåndtag eller møbelgreb vil skabe liv i velkendte og brugte rum uden at koste en formue. R. Bergersen har en bred vifte af dør- og møbelbeslag. På den måde kan du se og teste dig frem til et stiludtryk, der passer til dig og dit hjem.


Er dørhåndtag, møbelhåndtag og knopper virkelig interiør, tænker du måske? Helt absolut. Beslag påvirker helheden og trækker en rød (og moderne) tråd gennem det indre hjem, så din smag virkelig indarbejdes i alle aspekter.


Besøg R. Bergersen

R. Bergersen tilbyder en række sikkerheds- og beslaglægningsløsninger samt stilfulde designprodukter. Vi leverer produkter til både det professionelle marked og den private sektor. Med tiden er vi gået fra udelukkende at være en leverandør af sikkerhedsprodukter til at inkludere en række interiør- og designprodukter i vores sortiment. Med skræddersyede løsninger og rådgivning finder vi de løsninger, der passer til dit hjem – uanset om det drejer sig om brugbarhed eller design.


Besøg vores webshop eller en af vores tre butikker i Oslo. Vi ser frem til at finde de produkter, der giver dig dit drømmehjem!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.