Annoncørbetalt indhold

Skab dejlig varme i hjemmet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når varmen omslutter dig efter en tur ude i kulden, føler de fleste sig rigtig hjemme. Valget af hvilken varmekilde du skal vælge i dit hjem, kan være svær. Læs med i denne artikel og se et udvalg af de muligheder du har til at varme hjemmet op. 

Følelsen af hjemlighed er en følelse af tryghed og varme i et dejligt miljø. En kop varm kakao og hygge i sofaen, er for de fleste den perfekte afslutning på en dag i familiens tegn efter en god gåtur ude i vintermånedernes kulde.

Annonce

Hold på varmen i hjemmet

Du kan nemt holde på varmen og spare en masse penge, og selv små justeringer kan i sidste ende gøre en stor forskel.

Sørg for at varme alle husets rum jævnt op, i stedet for blot at skrue helt op for varmen i husets centrale rum. På den måde får du fordelt varmen bedre i hele huset, og det er til gavn for både dig og din varmeregning.

Selv om det er koldt udenfor, skal du huske at lufte ud i hjemmets rum. Du skal sørge for at slukke hjemmets varmekilder imens, da de ellers vil registrere den kolde luft og varme rummet ekstra meget op. Du kan med fordel lufte kort, men kraftigt ud, som sørger for, at vægge mm. ikke bliver for kolde og sværere at opvarme igen efter udluftningen.

Derudover skal du sørge for, at der er fri passage rundt omkring varmekilden. Møbler op ad radiatoren eller andre varmekilder er med til at stoppe varmen i at komme rundt i rummet, så du betaler for varme, du ikke får gavn af.

Skab hyggelig varme med levende ild

Mulighederne for at vælge varmekilder til hjemmet er mange. Udover at anvende varmekilder, hvor du blot kan skrue på radiatoren, er der også muligheder som en brændeovn eller en pejs, som udover varme bringer ekstra hygge ind i huset med sin levende ild.

En pejs og en brændeovn kræver brænde, og for nogle forsødes processen med ekstra hygge ved at kløve sin brænde selv.. En brændeovn og pejsen kræver en del arbejde og udgifter, men giver til gengæld en masse varme og hygge. Med brændkammeret i brændeovnen kan du selv regulere varmen, og undervejs kan du tilføre mere brænde, så du er sikker på at ovnen bliver ved med at frigive varme.

Automatisk styring af varme med en pilleovn

En miljø - og budgetvenlig løsning på din nye varmekilde er en pilleovn. En pilleovn er en blanding mellem den klassiske brændeovn og et pillefyr. Pilleovnen giver den samme dejlige varme som en brændeovn dog uden alt besværet og udgifterne.

En fordel ved pilleovne er, at de skal tændes med træpiller, som sikrer en CO2-neutral brændsel. Hos Ecoteck kan du finde et stort udvalg af pilleovne i høj kvalitet. Derudover er en pilleovn modsat brændeovnen automatisk styret, så der altid er den ønskede temperatur i hjemmet.

Du kan finde pilleovne med bagafgang, som rent visuelt fylder mindre, i det røgudgangen sker via et rør på bagsiden af ovnen. Du kan også finde pilleovne med topafgang der sikrer en støjsvag brænding. Ved denne type pilleovn slippes røgen fra de afbrændte træpiller ud gennem skorstenen, mens varmen spredes ud gennem ovnen som den klassiske brændeovn.

Kontakt Ecoteck og få rådgivning om hvilken type pilleovn der passer til netop dit behov. Hos Ecoteck har du i processen også mulighed for at leje en pilleovn, så du kan prøve ovnen af, og se hvordan den fungerer i dit hjem inden køb.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.