Annonce
Fodbold

Simon Stasiak tager over

Simon Stasiak overtager cheftrænerposten i Marienlyst de sidste fire kampe i efteråret. Foto: Morten Rode.
Marienlyst har fundet trænerløsning i de næste fire kampe.

FODBOLD: Simon Stasiak overtager ledelsen af Marienlysts Danmarksseriehold i de sidste fire kampe i efteråret. Samarbejdet med træner Kim Jørgensen blev for nylig en kende overraskende afbrudt.

Simon Stasiak har tidligere trænet Næsbys divisionshold og fynsseriehold. Samtidig har Simon Stasiak masser erfaring som spiller på 1. og 2. divisionsniveau og han har DBU´s T - Licens.

Boldklubben Marienlyst meddeler på facebook-siden:

Det har været vigtigt for os, at det er en af klubbens egne folk som overtager holdet i en lidt turbulent tid - som kender omgivelserne og spillerne. Så skiftet har kunnet være så gnidningsfrit som muligt.

Det er Simon Stasiaks far Rene Stasiak, der er sportschef i klubben.

Til at hjælpe Simon Stasiak er Rasmus Andersen og Søren Rasmussen indtrådt i teamet omkring førsteholdet.

Simon Stasiak siger om sit nye job :

- Jeg har valgt at sige ja til at hjælpe klubben i en svær situation den næste lille måned, da der var brug for det. Jeg har masser af trænererfaring fra mange forskellige niveauer og jeg er sikker på, at vi de kommende uger får skabt det, der skal til, så vi kan komme tilbage på pointtavlen. Jeg har indgået i trænerteams med dygtige folk som Henrik Lehm og Jens Letort, så jeg glæder mig til at bruge nogle af de ting, som jeg har taget med mig på min vej.

Simon Stasiak og Søren Rasmussen havde første træning med holdet tirsdag og kigger frem til den svære kamp lørdag ude mod SfB/Oure på lørdag på Høje Bøge Stadion i Svendborg

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce