Annonce
Sport

Silkeborg-duo strålede på landsholdet: Det er surrealistisk

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Kasper Dolberg og Robert Skov kalder det specielt at spille sammen på A-landsholdet i sejren over Luxembourg.

Landsholdsspillerne Kasper Dolberg og Robert Skov spillede sammen i Silkeborg IF i mere end en håndfuld år, før Dolberg skiftede til Ajax i 2015.

Tirsdag var de på samme hold igen i Danmarks 4-0-testsejr over Luxembourg, og den ene silkeborgenser lagde op til den anden ved 2-0-målet, da Robert Skov fandt skarpretteren Dolberg med en flad aflevering.

- Et eller andet sted er det jo surrealistisk. Det er noget, vi begge har drømt om, og det er helt fantastisk, at vi kan gøre det sammen, siger Kasper Dolberg.

- Det er specielt at spille sammen på landsholdet, det er det da. Når man kan løbe ud til ham for at fejre målet, så krammer man lige lidt ekstra hårdt. Det er fedt, det er noget helt specielt, siger Kasper Dolberg.

Robert Skov håber, at den tidligere Silkeborg-duo får lov til at sætte hinanden i scene flere gange på landsholdet.

- Forhåbentlig kommer vi til at lykkes med det samme et par gange i fremtiden. Det var rigtig dejligt, og det er jo en speciel historie med os - og for os. Bare at snakke om det rører mig på en eller anden måde, fordi vi står sammen og oplever ting sammen, efter at vi har kendt hinanden i så mange år.

- Rørt er måske et stort ord, men det er specielt. Der ligger nogle følelser bagved, og det er unikt, at vi står her sammen og kan lave assist til hinanden og score. Det er jeg utrolig stolt af og glad for, siger Robert Skov.

Kasper Dolberg scorede også målet til 3-0 i anden halvleg, da han udnyttede et oplæg fra Henrik Dalsgaard.

- Det er super fedt at se Kasper få succes. Jeg glæder mig over, hver gang han scorer. Det er dejligt, at han bidrager til holdet, og vi vinder 4-0, siger Robert Skov.

Den dobbelte målscorer er også tilfreds med sin egen og holdets præstation mod miniputnationen.

- Jeg spillede fint og havde en god fornemmelse ude på banen.

- Vi fik det løst godt at spille mod et hold, der står længere tilbage til banen. Vi fik flyttet bolden hurtigt og skabt en masse chancer, siger Kasper Dolberg.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce