Annoncørbetalt indhold

Sikr dig selv og din familie i boligkøbet med Skøde Centret

Boligkøbet er et af de største investeringer, du nogensinde kommer til at foretage dig. Selv om kloge hoveder længe har sagt, at det at investere i mursten er et af de mest sikre investeringsformer, der findes, så kan man aldrig 100% spå, hvordan fremtiden kommer til at blive. Derfor er det altid en god idé at være på den sikre side, og det opnår man ved at hive rådgivere som Skøde Centret ind i handlen.

Skøde Centret er et rådgivningshus med speciale i uafhængig køberrådgivning. Virksomheden var et af de første i landet til at tilbyde online boligrådgivning og har siden grundlæggelsen i 2003 hjulpet utallige danskere gennem årene med at købe hus og lejlighed til gode vilkår.

Få hjælp til boligkøbet fra start til slut

Det helt særlige ved Skøde Centret er, at man som boligkøber kan få hjælp til hele købsprocessen. Overordnet set er konceptet ved at købe en bolig ikke meget anderledes, end når man køber så meget andet. Her er der bare den hage, at der ved boligkøb er en masse, der står med småt - og endnu mere, som står uskrevet. Og hvis man ikke får det hele med, så bliver man som oftest straffet rent økonomisk.

Hvis man for eksempel ikke får undersøgt, om drømmehuset er omfattet af servitutter, som begrænser din ret til at udvide din bolig med tilbyggelser. Eller det kan være, at der er en nedgravet olietank, som er utæt og forurener. Så er det dig, køber, som hæfter for at få problemet løst.

Der er mange ting, man skal have styr på, og det er helt normalt at blive overvældet af processen. Og det er ærgerligt hvis man ikke får en god oplevelse, for udsigten til at skulle købe hus skulle gerne være forbundet med glæde over at starte et nyt kapitel i sit liv.

Men der er forbehold, som du kan tage - du kan beskytte dig selv og familie i boligkøbet ved at benytte dig af en rådgiver som Skøde Centret. Virksomheden kan rådgive og vejlede dig, så du har alle detaljerne på plads og er klar over, hvilke konsekvenser de forskellige valg i købet vil medføre.

Bliv repræsenteret af en uvildig rådgiver

At du benytter dig af en uvildig rådgiver, betyder, at din rådgiver ikke sidder i lommerne på en bank, ejendomsmægler, realkreditinstitut eller noget helt fjerde. Med en uvildig – eller uafhængig som det også kaldes – rådgiver kan du være sikker på, at det er dine behov og ønsker, som kommer i første række.

Med andre ord skal du altså ikke røre en finger, når du involverer en uafhængig tredjepart som Skøde Centret. Her er det virksomheden, som står for forhandlingerne med ejendomsmægler, og når sælger har godkendt dit tilbud, så er det ligeledes Skøde Centret, som står for kontakten til banken og andre aktører relevante for handlen. Og det er også virksomheden, som står for at gennemlæse alle de mange dokumenter, som uundgåeligt følger med i en bolighandel. Finder de noget suspekt, eller er der noget, der skal afklares, så vil du naturligvis blive informeret om dette, mens de løser problemet for dig.

Du skal derfor hverken bekymre dig om at få udarbejdet et skøde, for skødeskrivningen ordner virksomheden også for dig. Tinglysning og så videre ordnes også på dine vegne.

Men selv om rådgivningshuset varetager handlen på dine vegne, så kan du trygt regne med, at du vil få besked om vigtige beslutninger, der skal tages, så du kan træffe det endelige valg.

Samtidig kan du også få svar på alle de spørgsmål, som du sidder inde med.

Denne artikel er sponsoreret af Skøde Centret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.