Annonce
GOG

Sikker pokalsejr i Middelfart: Ingen nåde fra GOG

Veteranen Søren Haagen var på plads i GOG-målet fra første fløjt i pokalkampen i Middelfart. Foto: Michael Bager/Ritzau Scanpix
Annonce

HÅNDBOLD: Der var dømt håndboldfest i Lillebæltshallerne med godt 400 tilskuere på lægterne, da GOG torsdag aften var på besøg hos Middelfart HK fra midten af 3. division i pokalturneringen.

Men spillemæssigt var der ingen nåde fra ligaholdet, der vandt kampen med 40-25 efter føring 24-14 ved pausen.

Hjemmeholdet overraskede med at spille syv mod seks fra første fløj, og den virkelighed skulle ligaspillerne lige vænne sig til. Men efter et kvarters spil førte GOG med syv mål og så sig ikke tilbage derfra.

Søren Haagen fik masser af spilleminutter i GOG-målet, som ellers har været domineret af islandske Viktor Gisli Hallgrimsson i de seneste kampe. Det samme gjorde Emil Lærke, der også fik scoret mange mål og dermed høstet selvtillid. Lærke har haft lidt svært ved at komme i gang i 2020. I angrebsspillet viste playmaker Simon Bogetoft Pytlick også gode kvaliteter.

Cheftræner Nicolej Krickau havde givet Emil Jakobsen på venstre fløj og Stig-Tore Moen Nilsen på højre back pause. Det betød, at der var spilletid til Henrik Tilsted og Emil Madsen. /kals

Reportage fra Lillebæltshallerne - Fyn side 15

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Assens

'Støvsuger' til brunt og gråt vand på vej: Nye autocamperpladser med udsigt til Lillebælt står klar

Annonce