Annonce
Sport

Sigurd Schøndorf holder liv i FC Svendborg

Spillerne fra FC Svendborg jubler over en scoring i en af sæsonens tidligere kampe. Torsdag aften blev det til en vigtig udesejr på 1-0 over Fredensborg. Foto: Tim Kildeborg Jensen

20-årige Sigurd Schøndorf matchvinder for FC Svendborg i udesejren på 1-0 over Fredensborg, og FC Svendborg har nu fire point op til redning med tre runder igen.

Annonce

Fodbold: FC Svendborg lever endnu efter en vigtig udesejr på 1-0 over et andet af bundholdene i 2. divisions nedrykningsspil, Fredensborg.

Da de to foranliggende hold, Holbæk og Jammerbugt, begge tabte, har FC Svendborg nu fire point op til Jammerbugt lige over stregen med tre runder igen. Og der er tre point op til Holbæk, der ligger på den øverste nedrykningsplads. Netop Holbæk kommer til Svendborg til en grundlovsgyser anden pinsedag, hvor FC Svendborg skal forsøge at få vendt den kedelige stime af nederlag på hjemmebane. I forårets seks første hjemmekampe er det kun blevet til et point, mens det er blevet til 11 point i syv udekampe.

- Jeg føler ikke, at vi har et kompleks på hjemmebane. Men nu må vi ud og vise, at vi godt kan vinde foran vores hjemmepublikum, siger FC Svendborgs træner, Jesper Jensen.

20-årige Sigurd Schøndorf blev matchvinder i Fredensborg med kampens eneste scoring syv minutter efter pausen.

- Han fik en god første berøring og løftede bolden op i nettaget med et godt vristspark, siger Jesper Jensen.

FC Svendborg spillede uden topscorer Jonas Hvilsom, der har revet en sene over i skulderen og er færdig for resten af foråret. En anden af de offensive profiler, Frederik Humlegaard, er endnu ikke klar til at spille fuld tid, og han fik de sidste 18 minutter. Mads Bertelsen var til gengæld blevet klar og spillede hele kampen.

- Vi burde have lukket den kamp noget før, erklærer Jesper Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce