Annonce
112

Sigtet for voldtægt af 15-årig: Ung mand blev løsladt efter grundlovsforhør

En dommer ved byretten i Odense har valgt at løslade en mand, som anklagemyndigheden forsøgte at få varetægtsfængslet. Manden er sigtet for voldtægt af en 15-årig pige.
En dommer har efter grundlovsforhør ved Retten i Odense valgt at løslade 18-årig mand, der er sigtet for voldtægt af 15-årig pige.
Annonce

Artiklen er blevet opdateret. Navnet på det sted, hvor den påståede voldtægt skulle have fundet sted, er blevet fjernet.

Odense: En 18-årig mand blev tirsdag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Odense. Manden er sigtet for at have voldtaget en 15-årig pige i Odense.

Det skulle angiveligt være sket mandag aften klokken 22.00.

Voldtægten skulle ifølge sigtelsen være have fundet sted på en institution.

Den unge mand blev anholdt klokken 04.12 tirsdag morgen. Og han nægtede sig skyldig, da han blev fremstillet i retten. Han er sigtet for at have gennemført et samleje ved vold eller trusler.

Den 15-årige pige skulle gentagne gange have forsøgt at at vriste sig fri, lød det fra anklager Sabrina Holmegaard Nielsen.

På baggrund af sagens karakter og af hensyn til den forurettedes alder blev der begæret lukkede døre. Det betyder, at pressen ikke var til stede under selve retsmødet.

Efter grundlovsforhøret blev den 18-årige løsladt. Anklager Sabrina Holmegaard Nielsen kan på grund af begæringen om lukkede døre ikke komme nærmere ind på dommerens begrundelse for at løslade den 19-årige mand.

Nu vil anklageren vurdere, om politiet skal efterforske sagen yderligere, og om anklagemyndigheden så sidenhen nok en gang vil fremstille manden med henblik på varetægtsfængsling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce