Annonce
Nordfyn

Flugtbilist anholdt og sigtet: Ulykke ved Bogense har nu kostet tre livet

En helikopter blev tilkaldt for at hjælpe efter den voldsomme ulykke uden for Bogense søndag aften. Foto: Local Eyes
Anholdt bilist mener, han kørte omkring 120 km/t, da han søndag aften ramte en anden bil med tre personer. De er nu alle omkommet.
Annonce

Bogense: Færdselsulykken i krydset Odensevej/Assensvej uden for Bogense søndag aften har kostet tre mennesker livet. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse mandag formiddag, efter en 63-årig kvinde mandag morgen døde af sine kvæstelser.

Politiet har anholdt føreren af den ene af de to involverede biler, en 26-årig mand, som sigtes for uagtsomt manddrab, spirituskørsel og for at flygte fra gerningsstedet.


En helikopter blev tilkaldt for at hjælpe efter den voldsomme ulykke uden for Bogense søndag aften. Foto: Thomas Gregersen

Ifølge politiets oplysninger ramte mandens bil den anden bil, som de nu omkomne sad i, med høj hastighed. Den sigtede har selv oplyst, at han kørte 120-130 km/t, da ulykken skete, fortæller Fyns Politi.

Redningsmandskabet, som kom til ulykkesstedet, kunne umiddelbart konstatere, at to af de tre i den ramte bil, var omkommet. Den 63-årige kvinde blev fløjet til behandling i alvorlig tilstand, men døde mandag morgen.

Ulykken ved Odensevej/Assensvej uden for Bogense har kostet tre mennesker livet, efter en 63-årig kvinde fra Esbjerg mandag morgen døde af de kvæstelser, hun fik, da en bil ført af en 26-årig mand ramte den bil, som hun sad i sammen med en 37-årig mand fra København og en 64-årig kvinde fra Vestfyn. Foto: Thomas Gregersen.

De dræbte er foruden den 63-årige kvinde, som kom fra Esbjerg, en 37-årig mand fra København og en 64-årig kvinde fra Vestfyn. De var i familie med hinanden, oplyser Fyns Politi, som har underrettet deres pårørende.

I bilen - en Porsche Cayenne - som blev ført af den sigtede 26-årige mand, befandt sig også en passager, som efter sammenstødet blev undersøgt for mindre skader. Den 26-årige slap fra ulykken uden skader, oplyser politiet.

Politiet søgte ifølge Fyens.dk's oplysninger søndag aften efter den 26-årige mand med hundepatruljer. Politiet vil mandag formiddag ikke oplyse, hvor eller hvornår manden blev fundet.

Fyns Politi vil mandag klokken 14 fremstille den 26-årige i et grundlovsforhør for at få ham varetægtsfængslet.

Ulykken skete ved krydset Odensevej/Assensvej uden for Bogense. En 26-årig mand, som var fører af en Porsche Cayenne, er blevet sigtet for uagtsomt manddrab. Foto: Thomas Gregersen.
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Annonce