Annonce
Odense

Sigtes for ni forhold: Hjemløs fængslet i fire uger

Retten i Odense valgte torsdag at varetægtsfængsle en 33-årig hjemløs mand, som sigtes for et røveri og flere butikstyverier i Odense. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær.
En 33-årig mand erkendte flere butikstyverier, men nægtede at have begået røveri mod Coop 365 i Nørregade i Odense.
Annonce

Odense: En 33-årig mand blev torsdag i Retten i Odense tildelt en midlertidig bopæl. Manden, som er hjemløs, blev varetægtsfængslet i fire uger efter et røveri mod Coop 365 i Nørregade onsdag middag. Han sigtes desuden for syv butikstyverier og et forsøg på bedrageri, oplyser anklager Julie Karsholt.

Ifølge Fyns Politi blev manden anholdt, efter han onsdag over middag var kommet ind i supermarkedet i Nørregade, hvor han tog ni hunde-tyggeben af mærket Pedigree Dentastix. Da han ikke havde taget mundbind på, henvendte en medarbejder i forretningen sig til ham, og i den forbindelse blev det opdaget, at manden havde stjålet tyggebenene.


I grundlovsforhøret torsdag erkendte manden, at han havde stjålet nogle varer, men han nægtede at have begået røveri.

Fra artiklen


Den butiksansatte forsøgte at tilbageholde manden, men han tog ifølge politiets oplysninger fat i kraven på medarbejderen og kom med trusler, hvorefter han gik ud af supermarkedet. Senere vendte han imidlertid tilbage, og da blev han anholdt.

I grundlovsforhøret torsdag erkendte manden, at han havde stjålet nogle varer, men han nægtede at have begået røveri. Han erkendte ifølge anklageren også nogle af de syv butikstyverier, politiet sigter ham for. I de øvrige tilfælde støtter politiet sig til forklaringer fra vagter, der har taget manden på fersk gerning. Ifølge Julie Karsholt rækker nogle af forholdene tilbage til 2019.

Manden sigtes som nævnt også for et bedrageriforsøg, hvor han forsøgte at få penge tilbage for en pose med varer, som han havde kvitteringen på. Ifølge anklager Julie Karsholt er det usikkert, om posen var blevet stjålet, men manden har selv forklaret, at han fandt posen, og at kvitteringen stadig lå i den.

Derefter gik han ind i forretningen, hvor varerne var købt, og her forsøgte han at få penge tilbage for varerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce