Annonce
Odense

Sigtelse i sag om knivstik: Varetægtsfængslet kvinde stak mindst seks gange for at dræbe

Politiet har hele lørdag eftermiddag afspærret et større område ved Sankt Knuds Gade og Dagmargade i det indre Odense som følge af et knivstikkeri. Foto: Maria Frellesen Pedersen

Odense: Den 21-årige kvinde, som er sigtet i sagen om knivstikkeri mod en 20-årig kvinde i en opgang på Skt. Knuds Gade, blev søndag varetægtsfængslet i et grundlovsforhør i Retten i Odense.

Grundlovsforhøret begyndte klokken 14, og varetægtsfængslingen løber frem til 12. maj.

Den 21-årige kvinde er sigtet for mindst seks gange at have stukket den 20-årige kvinde i ryggen med en kniv for at dræbe.

Annonce

Hun er sigtet efter straffelovens paragraf 237 jævnfør paragraf 21, som betyder, at hun ifølge sigtelsen har haft til hensigt at begå drab, men at dette ikke er lykkedes.

Efter at sigtelsen var læst op, blev dørene lukket, inden grundlovsforhøret fortsatte.

Den 21-årige blev anholdt klokken 20:30 lørdag aften.

- Hun er blevet undersøgt i løbet af aftenen og natten, og her til morgen genoptager vi sagen og afhører hende, hvilket ikke har været muligt indtil nu. Vi efterforsker sagen som drabsforsøg, sagde vagtchef hos Fyns Politi Lars Thede søndag morgen.

Den 20-årige forurettede kvinde blev efter knivstikkeriet meldt i kritisk tilstand. Hun er efterfølgende blevet opereret og er ifølge vagtchefen nu stabil, men fortsat indlagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce